Mit ønske bliver opfyldt i oktober!

“Er du den rigtige Anna Due?”

seriouslyMå man ikke godt være træt af nogle ting engang imellem? Eller må man ikke det når man selv har valgt at være et offentligt ansigt? Den bruger folk i hvert fald selv… ” Du har selv valgt det”. Jeg ved godt at der før i tiden var en del fake profiler, men det er altså længe siden.

Men jeg får stadig beskeder såsom “Er du den rigtige Anna Due”, og det er lidt irriterende, hi hi. Man kan da sagtens se at min profil er ægte, jeg ligger videoer og billeder op konstance. Det er så tydeligt, så kan slet ikke forstå at jeg får de spørgsmål?
Men ja, denne min facebook profil (her), er den ægte ANNA DUE aka mig. 
Men lad os sige at det var en anden som sad bag skærmen, tror i så selv at hun/han ville svare “Nej, jeg er den falske”, selvfølgelig ikke. De udgiver sig for at være mig, så i får faktisk intet ud af at spørge, blot til info.

Derudover må folk godt snart stoppe med at skrive 1 like eller 1 comment, ha ha. TILLYKKE!!!! Lavede engang et indlæg om det, læs det herDet som selvfølgelig er mest irriterende ved det, er at folk kommer op og skændes på mine billeder. De mener alle at de var 1 .. Stop mobning, det er ligegyldigt hvem der var først!!!
hjko

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit ønske bliver opfyldt i oktober!