Villian kom på skadestuen i aftes.. Av mit hjerte..

JA.. Jeg blev jaloux!

Unavngivet
Jeg er meget ærlig, og min blog er uden filter. De fleste af jer ved nok godt at Martin datede en pige, måske dater han hende stadig – I dont know. Jeg fandt ud af det ved at han lagde ting op på sin story. De spillede spil, fik rødvin og så var der kærlighedsmusik i baggrunden. Derudover lagde han et billede op af en vildt lækker ret som han havde lavet, pyntet med rigtig fine blade ovenpå, ha ha… I alle de år vi har kendt hinanden, har han aldrig nogensinde gjort sådan noget for mig, ALDRIG.. FISTER MADISTER.. Det var faktisk også en af grundende til at jeg flyttede fra ham, men selvfølgelig ikke den største grund (hvis man kan sige sådan?). Anyways, hun fik alt det jeg havde ønsket, og det gjorde mig en smule ked af det – ærligt jeg fik en kæmpe klam klump i mavsen. Jeg ringede til mine veninder og spurgte “Seriøst, hvordan kan jeg have ondt i maven over det? Jeg vil jo absolut ikke selv være sammen med ham?”. Min ene veninde sagde “Anna, du har fra start sagt at Martin først finder en om laaaaaaaaaaaaaaaang tid og så finder han en hurtigere end du havde forventet”. Hun har nok ret, for det kom som en chok for mig, Martin er slet ikke den der romantiske fyr som invitere en pige ud, eller jo – det er han åbenbart blevet, ha ha. Men ja, jeg skulle lige sluge den… Det tog mig et par dage, og nu er der ingenting selvfølgelig ingenting! Jeg vil jo ikke være sammen med Martin (han vil heller ikke være sammen med mig) og vi er slet ikke gode for hinanden. Men vi har en masse gode minder sammen, og har gennem tiden fået en masse gode oplevelser! Derudover har jeg lært en masse som jeg kan tage med videre. Efter jeg er flyttet for mig selv er jeg blevet 10 kilo lettere… og sådan tror jeg også at han har det, så det er jo amazing for os begge.

Der skal nok komme en del trælse kommentarer på dette indlæg… Men hva’ faaaen, I dont care…

hjko

5 kommentarer

 • Kathrine

  Awwwww – øv tanke at være i hans liv – har selv haft en kæreste der aldrig gjorde det vilde – men det ændrede sig efter mig – og han lavede ikke andet end at rise hende og gøre alt muligt for hende kort efter vi havde været sammen i to år ! Og man tænker WTF !!! Var jeg ikke det værd at gøre for ? Hmmm glem det og positivt for ham at han også har lært at gøre noget rigtigt fremover og skriv en liste med erfaringer – hvad har du lært af dette ? Og hvilke krav stiller du til en mand fremover. Pøj pøj med det hele – fik helt ondt i maven over dit indlæg. Mon ikke alle kender den her problemstilling fra eget liv – jeg tror det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Anna hvor kan jeg godt følge dig ! Men jeg tror det er helt naturligt at du får det sådan, og det blir nok heller ikke sidste gang. Men sys du takler det super fint, og du skal hele tiden tænke på hvad du er endt ud med, nemlig din lækre søn og det må overskygge alt.. Du fik den største kærlighed, så kan en romantisk middag osv være peanuts ved siden af .. Man kan aldrig lave om på en mand hva ang. Romantik, så i bund og grund er der nok ikke noget at være jaloux over 🙂

  Fortsæt med dit gode humør og din ærlighed..
  God dag til dig..
  Kæmpe knus en daglig læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Synes bare det er kanon flot, at du ser så positivt på tingene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ved du egentlig hvorfor Martin ikke har ændret sit Instagram profilbillede endnu??❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Hvad hedder Martin på Instagram
  ☝️ ☝

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villian kom på skadestuen i aftes.. Av mit hjerte..