JA.. Jeg blev jaloux!

Overvejer at flytte langt væk fra Aarhus..

IMG_2749 (2)Jeg er begyndt at overveje om jeg skal forlade skønne Aarhus. Jeg elsker Aarhus, det gør jeg virkelig, og jeg elsker at bo her. Men der er en som er begyndt at sætte sig på tværs, og det kan godt gå ud over mit arbejde. Jeg har intet familie herovre som kan hjælpe mig med at passe Villian, så jeg får ham faktisk aldrig passet. Jeg er heldigvis så heldig at jeg må hente ham fra vuggestue og tage ham med på arbejde i de sidste 3 timer inden jeg får fri. Men jeg savner min familie rigtig meget, men det ville også være svært for mig at flytte til Thisted, for hvad skal jeg dog lave der? Det er en vildt kedelig by og der er næsten ingen arbejdsmuligheder. Hvad tænker jeg dog på…. Hvordan kan jeg overveje det? Der er ingen muligheder, og man har bestemt ikke en chance for at finde kærligheden der, ha ha… Dorh…. Jeg har bare ikke sovet to dage i træk, Villian har været lidt umulig og kunne godt have brugt lidt hjælp så jeg kan få sovet lidt, jeg har nemlig to lange vagter i vente. Livet som alenemor, lige nu kan det godt være lidt hårdt, men det er kun fordi jeg ikke får sovet – OVERHOVED.. Mon det er tænder der er på vej? Det er sq også synd for ham at han ikke får sovet, bettemand.

hjko

7 kommentarer

 • Fatin

  Hej Anna, du kommer virkelig til at fortryde det hvis dj flyttede fra Århus. Jeg flyttede selv til Vejle sammen med min kæreste og 2 børn efter 8 mdr er vi vendt tilbage til skønne Århus! Skriv da til mig når du har brug for hjælp med din søn så kan han være sammen med mine 2 jævnaldrende børn. Kan du huske mig? Du mødte mig i byen ved åen sammen med min kæreste og venner og du ville hjælpe min kæreste(Omar) med handicaphjælper arbejde❤️ – men du fik aldrig svaret ham på Facebook? Skriv en mail til mig vil virkelig gerne ud og drikke en Kop te eller andet sammen med dig, jeg giver vh Fatin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anna
  Du lavede jo et indlæg for lidt tid siden, hvad med at en af de barnepiger som du havde fundet kunne hjælpe dig??? Måske bare et par timer efter arbejde??? Så du kunne få sovet lidt der???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linek

  Forstår dig godt!
  Jeg er også fra Nordjylland… Flyttede til Aarhus for 7 år siden og har elsket at bo her!!!! Men efter jeg har fået min søn, har jeg virkelig også savnet min familie. Især til at tage over indimellem når det brænder på! Samtidig er jeg selv vokset op med begge hold bedsteforældre lige om hjørnet, og det ønsker jeg også for min søn! Det er altså bare guld værd! Om 2 mdr flytter vi så! Vi har fundet et skønt og billigt hus! (alt er jo billigere deroppe = stort plus). Jeg er ret spændt og nervøs, for om jeg kan vænne mig fra storby til provins! Men vi er også blevet enige om at hvis det skal prøves af så skal det være nu, hvor vores søn er lille!
  Kan godt se at det er lidt sværere når Villian har en far der bliver tilbage i Aarhus… Heldigvis er det ikke mere end 1,5 timers kørsel. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Fedt for jer at i prøver at vende tilbage 🙂 ! Held og lykke med det hele..

   Ha ha, faktisk 2 timer 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Anna
  Hvis du behøver hjælp så sig til, for jeg vil gerne hjælpe er i århus dagligt og flytter muligvis snart der op, send mig en mail eller kontakt mig på bloggen

  sarahallengreen.dk

  hilsen Sarah <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliiiiv i Aarhus 😀

  Ej, håber virkelig at du finder ud af hvad der er bedst for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Haderslev er en rigtig god by

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA.. Jeg blev jaloux!