Jeg er så heldig... Virkelig!

GULDKORN.. Når Anna er bedst…

IMG_2899
I min familie er jeg altid blevet set som den blanke.. De kalder mig allesammen BLONDIIIIIEE.. Hver gang jeg kommer til Thisted siger jeg noget sjovt, eller kommer med en sjov og helt fuck’t up bemærkning. Min storebror og mor tager sig tit til hovedet og siger “ej Anna for søren da”. Men ja ja, jeg er vant til det! ha ha. Her kommer lige lidt sjaaaawt stuff fra min hverdag i Thisted.

Min mor og jeg så voice junior her den anden dag, og jeg tuder hver evig eneste gang jeg ser det. Det er så smukt! Jeg ville ønske at jeg kunne synge, så derfor havde jeg et meget seriøst spørgsmål til min mor:

Anna: “Moaaaar, hvorfor gav du mig ikke en sangstemme, istedet for en skæv tand og et strittende øre?”
Mor: “Undskyld… Jeg trak det forkerte kort!”

_________________________________________________________

Nu når vi er inde på “sang snakken”, så vil jeg lige tilføje, at jeg som lille inderligt ønskede at jeg kunne synge, jeg sang hver dag for at blive bedre. Men jeg var altså elendig og det vidste jeg altså godt inders inde (btw, så har min mor også sagt det til mig 100 gange). Men jeg fik da bare min veninde på besøg, som havde en endnu mere elendig sangstemme. Når vi sang for hinanden gav vi hinanden point fra 1-10, og jeg ved ikke hvorfor, men i hendes øre sang jeg fantastisk… Eller også havde hun bare vildt ondt af mig? ha ha. Men efter et af hendes besøg gik jeg ud til min mor:

Anna: “Mor, må jeg godt melde mig til talent?”
Mor: “Øh… Jae.. men hvad vil du dog lave?”
Anna:”JEG VIL SYNGE, MÅ JEG GODT?”
Mor: “Ja selvfølgelig skat.. Men du må altså tage afsted alene, jeg dukker ikke op!”
Anna: ” Ej hvorfor ikke?”
Mor: “Skat…. du kan ikke synge”

SLAM!! TAK MOR…

_________________________________________________________

Her kommer lige en sidste om sang, for nu betød det jo så meget for mig dengang (jeg gav ikke op, og blev ved med at gå i troen om at jeg var god, specielt til bryllupper!). Min familie og jeg var til sølvbryllup, og til et sølvbryllup er der mange sange. Der blev sendt et papir rundt, for nu var det tid til at synge den allerførste sang. Jeg sad ved min storebror, og midt under sangen siger han noget rigtig ondt.
Peter: “Anna… Du synger seriøst a helveds til!”
Anna: STILHED…. (jeg blev rigtig ked af det)… Lige siden da har jeg aldrig sunget offentligt, jeg mimer… også til min egen søns barnedåb. Tak peter.. TAK..

_________________________________________________________

Min mor og jeg var på vej hjem fra tandlægen (læs om det her) og kører rundt ude på lars tyndskids marker. Hvor jeg pludselig udbryder:

Anna: ” MOR, se der er en kamel!!!!!”
Mor: ” Ej anna….. det er da en lama”

hjko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så heldig... Virkelig!