Hvorfor var Martin her i går?

Jeg siger det alle andre tænker.

IMG_3136Det der med at være mor er altså ikke altid en dans på røde roser, no no…  Nogle dage har jeg virkelig den der følelse “I dag gider jeg ikke være mor”, hov … Det må man ikke sige, må man det? Så bliver man jo stemplet som en dårlig mor ik? Jeg siger bare det som alle andre tænker, jeg tør nemlig godt. Det vigtigste er bare, at man selv ved at man gør det til UG, og det ved jeg at jeg gør! Jeg elsker at være mor, det er fantastisk, men det kan satme også være…. HÅRDT! Kommende mødre derude, få sovet… Jeg mener det, få sovet imens du kan, for søvn for du ikke meget af når bebs er kommet til verden. Folk sagde det altid til mig og jeg tænkte ja ja, det er godt med dig du… Men mødrene havde ret, ha ha. Jeg burde have sovet noget mere inden, men hva faaen, når man står tidligt op får man også mere ud af dagen.

MOMMY LIFE (DEN HÅRDE DEL):

1. Der skal støvsuges og vaskes gulv hver dag, medmindre man godt kan lide at bo i en svinesti.

2. Der skal generelt bare ryddes op hele tiden, føler ikke at jeg laver andet, ha ha – men værre er det heller ikke. Ikke værre end at min ryg om 5 år er totally smadret, lol.

3. Ulvetimen, den er benhård. Daaaaamn… Nogle gange er jeg ved at gå ud af mit gode skind, faktisk så kalder jeg på Martin igennem mine tanker… “Help meeeee”, men det virker ikke rigtigt, for han dukker aldrig op når jeg gør det. Ha ha..

4. Man kan ikke sove længe, det er umuligt…. Hvis Villian sover til klokken 7, så er jeg virkelig heldig.

5. Det kan være en kamp om aftenen når den lille skal sove, kender i det der med at man sidder og ser en super awesome film, og pludselig kommer der et WAAAAAAAAAAAAAAAH inde fra børneværelset? Jep…. Det er den typiske…

6. En kamp hos os, er når Villian skal have skiftet ble.. dorh… Martin og jeg er ofte ved at springe i luften – han skriger, sparker og gør det bare overhoved ikke nemmere for sig selv, eller OS! Han burde virkelig tænke “okay, jeg hader det her.. Men hvis jeg ligger stille tager det kun et minut”, nej nej.. Så langt tænker bassen ikke, der sparkes, bides og jeg ved ikke hvad. Han er en stædig lille en kan jeg fortælle jer, ha ha.

7. Alt hvad der ikke må røres ved, skal røres ved. Villian har ødelagt min mobil 3 gange, den bliver altid puttet i munden… mmmh savl… og derefter kaster han den ned på gulvet.. Tak skat.. Han bliver 100% en håndboldspiller, for han sigter ret godt..

8. Når man er ude og spise, får noget lækkert mad og hygger sig – det er lige sagen… Indtil bassen begynder at skabe sig fuldstændig fordi han ikke må lege med den skarpe kniv, saltbøssen eller hvad ved jeg som ligger på bordet. Det hader jeg, dooooorh… Men han bliver heldigvis hurtig god igen! Mariekiks i den situation er lige sagen… THANK GOOD!

Alt går efter de små, de er førsteprioritet og det er dem som bestemmer (ej, det er det ikke, men de vil gerne). Det kan som sagt være ski’e hårdt, men for dælen.. Det meste af tiden er det jo fuldstændig f… fantastisk! Jeg elsker at være mor, man får så meget kærlighed, og livet har bare (for mig) givet mening. Villian er det bedste der nogensinde er sket for mig. Min charmetrold, min supermand, bare min elskede lille bassemand. FLØDE, i know.. Men se lige hvor dejlig han er…

Hvor mange af jer mødre tør at stå ved dette? Synes i at det altid er en dans på røde roser? Hvis ja… HATTEN AF FOR DET!!!

IMG_3001
hjko

18 kommentarer

 • Helene

  Det er vel en slags dans på roser, de sataner har nemlig torne 😉
  Men ja, du har så evigt ret, især hvad angår søvn til kommende mødre. MAN HAR BRUG FOR SØVN!
  Min søn kom til verden september 2014 og jeg har endnu ikke fået en hel nats søvn 😮
  Og man rydder op konstant, og barnet bliver bare ved med at rode til -.-‘
  Igår var min første aften “i byen”, dog pinligt ædru og KUN til kl 2 da min søn stadig spiser hos mig om natten omkring kl 3 😉
  Men det var rigtig dejligt endelig at komme ud og være MIG.
  Hatten af for at du tør sige det som det er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ej den var faktisk ret god 😉
   Neeeemlig…

   Rart at du kunne få lov til at komme ud, det er dejligt engang imellem!

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Haha hvor er det dog sandt… Synes dog tit at mændene slipper meget let uden om.. Altså bare hvis de er syge så skal de sove og er lige ved at dø.. Hvis vi mødre er syge, ja så det sku op og igang alligevel
  Men jeg tror virkelig du beskriver virkelig mange mødres hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er helt enig. Alle kan have lyst til at sælge sine børn en gang i mellem. Det vigtige er at man ikke gør det 😉 jeg fik først chocket med nummer 3. De to store var pragteksemplarer da de var små. Aldrig pillet, altid hørt efter, aldrig stukket af eller kravlet op på ting og nummer 3 er stik modsat. 1 sek uopmærksom hed og vupti er han på spisebordet. Har aldrig haft behov for børnegitter med de store. En “uha nej farligt” har altid været nok. Men nu har vi gitter over alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh yes -med 3 små piger kan her virkelig være drama! Jeg får grå hår før tid, og bliver ret tit skrappe mor..

  http://kroelledehjerne.dk/det-der-med-at-raabe/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Mejlvang

  Jeg har heller aldrig lagt skjul på at jeg synes det er pisse hårdt at være mor og indimellem har lyst til at tage en fridag fra “arbejdet” som mor! Men som du siger, uanset hvor hårdt det er og uanset hvor meget ens tålmodighed bliver sat på prøve, så kan hans knus, kys og skønne finurligheder, få mig til at føle mig som den heldigste kvinde i verden!! Livet har fået et mål! Jeg er pludselig et andet menneskes mor, hans største tryghed og hans beskytter…. Sindssygt skræmmende men samtidig også helt vildt fantastisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det har du fuldstændig ret i … Livet giver simpelthen bare mening når man får sådan nogle små <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anna,
  Jeg tager hatten af for dig! Du er sej!
  Til hverdag er jeg alene med 2 piger; og nej det er ikke altid en dans på roser og JA jeg har da sommetider heller ikke lyst til at Være mor. Men når det så er sagt så elsker vi det jo; tænk alt den ubetinget kærlighed vi får i gennem hele ungernes liv..
  Jeg har i en alder af 27 somre lært at når der er dårlige tider, så er man sikret nærmest dobbelt så mange gode tider. Jeg ved godt det ikke altid forholder sig sådan men hvis man tænker sådan så virker det også… Oftest
  Kærligst sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kender det aaaalt for godt! Specielt det med bleskift! Min datter på 13 mdr. Er på ingen måde samarbejdsvilling i den situation – og det er jo pænt sagt, lige til at få lange løg af! Og når man er alene og ikke lige har nogle af laste af på, sååå skal man til tider bare lede ekstra meget efter det ekstra overskud! Kender dine situationer og tør også godt sige at det bestemt ikke er en dans på røde roser – men for fanden hvor er det også fantastisk! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Seriøst, det er så nederen med den tur hver dag! Hvor svært kan det være at ligge stille, ha ha 😀
   Nemlig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh jeg er så enig. Men det er det hele værd 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hahahaha! Jeg er mor til en dejlig dreng på 1, snart 2 (november), og jeg er overbevist om at hvis der er en mor derude der siger hun ikke kan nikke genkendende til det her – så er det bullshit. Jeg elsker ham, men hold nu op hvor kan man bare tænke “så det nok”, nu N begyndt at snakke… MEGET! Og det kan være helt vildt sjovt og fantastisk, eller møg hamrende irriterende “nej mor. Sid her mor. Far gør det. Nej ny tøj. Nej jeg ikke gå. osv osv” Jesus og jeg elsker ham højere end noget andet, har det ligesom dig. Han har givet livet mere mening, tror du jeg stadig vælger i fremtiden at holde date Night uden ham – mariekiks hjælper desværre ikke længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Br

  det er pisse hårdt. vores søn har været HELT umulig i 1 måned ca. Nu er han så på weekend hos mormor og morfar, så vi kan få slappet af og sovet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det hårdeste ved at være mor for mig er at jeg er åndssvagt hård ved mig selv. Når jeg lader ham falde i søvn i sengen – kan han nemlig for det meste selv, er jeg så bange for han skal tro jeg har forladt ham. Når han græder hjerteskærende fordi jeg går udenfor synsvinkel, er jeg helt vildt bange for at jeg har ødelagt noget i ham på sigt. Det vanvittige “pres” og den store kærlighed bringer SÅ mange bekymringer med sig. Jeg har den nemmeste søn. Selv når han er træt griner han bar hvis der er andre – når vi er alene er han noget morsyg og pylret, men vi har også lige ramt de 8 måneder hvor det godt kan være slemt. Jeg er bange for at han vokser op uden den moral jeg ønsker han skal møde verden med. Er bange for hvordan han kommer til at tackle pres fra andre osv osv osv.
  Hvordan kan man bekymre sig om det når han er 8 måneder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Sådan er det at være mor! Bekymringer og ja, bare det hele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor var Martin her i går?