Gør hvad der er bedst for barnet..

Det bedste ved at være mor..

IMG_3149Hej sweeties. Jeg lavede her den anden dag et indlæg som handlede om mommy life (på den ikke fede måde, læs det HER). Men selvom det kan være hårdt og frustrerende engang imellem, så topper det gode altså det dårlige! Da jeg blev mor gav hele livet mening for mig, eller nej det er løgn… nok ikke de første 3 måneder på grund af kolikken og en mislykket amning.. Men derefter, så begyndte jeg at tænke “kæft hvor er jeg heldig”.

Bare i morges, der gik det virkelig op for mig hvor godt Villian og jeg har det, og hvor meget han egentlig betyder for mig – det er kærlighed helt ind til knoglerne, kan man sige det? Det tror jeg nu nok man kan, hvis ikke, så ved i hvad jeg mener. Vi kan også sige helt op til månen og tilbage igen, den kender alle.

Villian har så meget krudt i røven, men om morgenen vil han gerne putte, og nøj hvor jeg elsker det! Hold kæft hvor er det fantastisk. Det er simpelthen så hyggeligt og jeg føler mig så heldig. Tænk engang at jeg er nogens mor?

At være nogens mor er uden tvivl den bedste og den vigtigste opgave, jeg har fået i mit liv. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for, at min lille guldklump vokser op i tryghed og kærlighed. Fuck alt det jeg skrev i går, jeg har en fantastisk lille dreng og ham vil jeg ikke bytte for noget andet. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen, UBETINGET KÆRLIGHED!

IMG_3001

hjko

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør hvad der er bedst for barnet..