VINDERNE AF KONKURRENCEN (ipad osv)

Vind en sprød ferie til MALTA!!!

207772_432771913463183_1078040870_nSå har jeg igen en konkurrence til jer, og denne gang er det om et rejsegavekort på 5000 kroner til Malta som folkeferie.dk har sørget for.

Jeg har faktisk aldrig selv været på Malta, men jeg har hørt at det skulle være super lækkert dernede. Min d-vitamin er i minus efter den danske sommer, så jeg kunne godt bruge lidt sol! Det er så ærgerligt at den danske sommer har været så skuffende, men vi må alle håbe på at den bliver bedre næste år!

Kunne du tænke dig at deltage i konkurrencen om en tur til Malta? Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig deres nyhedsbrev, her – når du har gjort det er du med i konkurrencen.

(husk man til hver en tid kan afmelde nyhedsbrevet)

Deltag, her

,jj

folkeferie.dk er en side hvor du kan bestille rejser til udlandet, de har en masse gode og billige rejser derinde. Man kan for for eksempel allerede bestille sin sommerferie (2016) nu og spare 800 kr. pr. person + børnerabat på 7- og 14-dages sommerrejser til Malta, Tenerife, Ithaka og Sivota. Lækkert ikke? 🙂

9095062_orighjko
i
ndlægget er sponsoreret af folkeferie.dk

2 kommentarer

  • Trine

    Hej hvornår er det du skal have lavet bryster ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Harriet Kaya

    Heiii Anna 🙂 Det ser super lækkert ud, har hørt at Malta skulle være en rigtig surfer ø med rig mulighed for, at se shows med og bade med de delfiner også. Hvis jeg må tillade mig at sige✨, at jeg synes dit brystparti ser perfekt ud i bikini men nu har du jo også en naturlig glød af udsende med en flot kulør . Det kan nok ikke præge din beslutning på nogle måde i henhold til, at få lavet bryster men jeg måtte bare forsøge . Prøv at tænk på alle de der får silikone bryster men hvor ” kanter ” sprækker op og der er også en stor del der mister blod under operationen . Du er naturlig smuk – husk det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDERNE AF KONKURRENCEN (ipad osv)