Sådan ser vores hverdag ud..

Jeg har grædt, grædt og grædt….

IMG_3126Som mange nok har kunnet fornemme på min facebook (her), så har jeg haft det rigtig dårligt de sidste to dage. Søndag aften fik jeg nogle ting at vide, som gjorde mig fuldstændig ulykkelig. Jeg rystede, græd og fik det fysisk dårligt, jeg kan ikke fortælle hvad det er, da det er meget personligt. Men, hvis i hørte hvad det var, så ville kunne forstå.
Malene var heldigvis oppe på daværende tidspunkt (kl 23), og uden hende var jeg slet ikke faldet til ro. Jeg brækkede mig, og der gik længe før jeg faldt i søvn. Da klokken var omkring 02.00 gik jeg ind og hentede Villian, jeg havde virkelig brug for at putte med ham, og det hjalp, jeg faldt i søvn. Dagen efter blev jeg nødt til at tage fri fra arbejde, jeg var helt færdig. Da jeg havde afleveret Villian i vuggestuen, brød jeg sammen igen (ville jo ikke gøre det foran ham). Derudover har jeg været meget fraværende på bloggen, men jeg har sat 1000 gange foran computeren, men har ikke rigtig haft nogle tanker at dele med jer, og så har jeg bare ikke rigtig haft lysten til at blogge. Jeg har brugt tiden sammen med min søn, og det har været rigtig dejligt.
Jeg har det stadig dårligt i dag, både psykisk og fysisk, dog ikke så slemt som søndag og mandag. Denne dag skal bare overståes så jeg i morgen kan få lidt selvforkælelse, jeg skal nemlig have farvet hår, og lige efter skal jeg hente bettemand!

Hooooold nu op… Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har haft det så dårligt, hold kæft hvor er det ærgerligt.
hjko

20 kommentarer

 • Laura Nielsen

  Årrh, fik helt ondt af dig ☺️jeg håber du får det bedre ☺️jeg elsker at læse med på din blog ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Det lyder ikke til du har det så nemt. Jeg ser dig som en stærk person, igennem den tid jeg har fulgt din blog. Så jeg er sikker på du kommer igennem det. Jeg håber du får det bedre søde Anna :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ikke lige nu, men det skal nok blive bedre <3 tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øv hvor træls :/ det er jeg rigtig ked af at hører søde. Sender dig en masse positive tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter nørgaard

  Er det ikke det man kalder for en halv historie ?
  Nå men op med humøret , du gør det sikkert så godt som du kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jo det er det, men som jeg skriver er det også personligt – så kan ikke komme ud med det selvom jeg har lyst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Forstår det:/ ked af at høre at du har det så dårligt:/ der kan være ting som man bare ikke kan klare, men man skal nok komme sig og det håber jeg du kommer;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det er jeg ked af at høre – jeg håber du for det meget bedre, hurtigt. Kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet Kaya

  Det gør mig meget ondt for dig Anna , tror du ikke det kan være en stresset periode, samt det er ved at blive lidt koldere så du bliver træt ;;( Hvad end det er skal du nok komme igennem . En sød kæreste skal også nok dukke op og forkæle dig 🙂 Der kan være mange følelsesmæssige vendinger i livet men når man kommer ud på den anden side, mærker varmen og roen er det fantastisk 🙂 måske du burde holde ferie fra dit arbejde – kun du ved hvad hjælper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Øv hvor er det bare så træls, når man bare er så ked af det, og hvor intet rigtig hjælper. Husk på, at det er helt okay at du er ked af det, og ikke har lyst til at være på bloggen osv! Jeg håber rigtig meget på, at du snart kan få smilet tilbage -det klær’ dig nu så godt! Og jeg håber også at din tur til frisøren i morgen kan hjælpe lidt på humøret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Op med hovedet, der er en ny dag imorgen. Det er lettere sagt end gjort, men du har vel meget at se til, godt Malene er ved din side. Det er okay at tage en break engang imellem og bare tænke på dig selv :). Du klarer det super godt.

  Knuser herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rask

  hvorfor fortælle en halv historie når resten ikke vedkommer den alm bruger af din blog ?? så er det da fuldstændig ligegyldigt info

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathali Pedersen

  Kommer vi til at hære hvsd der er sket??
  Men ellers håber jeg du okay ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er det ikke lidt kikset at skrive en halv historie? Det virker virkelig som de der små piger, der på Facebook (eller andre sociale medier) skriver, at de har et problem, men så ikke vil sige hvad det er når folk spørg.. Det er virkelig opmærksomshedskrævende – sådan lidt, at du egentligt bare ønsker, at folk skal skrive ting som ”Årh Anna, hvad er der galt?”, ”Hvad er der sket?” osv.

  Pfff, waste of time.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg er ligeglad med din mening søde Mia. Så må du jo lade vær’ med at følge med på min blog 😉 Det i indlægget som jeg også vil frem til er at jeg har været fraværende på grund af en masse ting……
   Men ja ja, kald mig opmærksomhedskrævende, det er det jeg tjener penge på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er det synd
  håber du er okay ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser vores hverdag ud..