Jeg har grædt, grædt og grædt....

Jeg er til ældre fyre..

IMG_3116 (2)Når man bliver mor, så er der altså mange ting som ændre sig, også med hensyn til fyre. Før i tiden var jeg meget kræsen, og havde mange krav til en fyr, OG han skulle være lækker før jeg overhoved kunne være interesseret. Men det synes jeg at der har ændret sig, både krav, men også mht udseende. Min kommende fyr skal have “far” potentiale og han behøver ikke at være Aarhus lækreste. Han skal selvfølgelig se godt ud, men det vigtigste for mig er hans personlighed.

HAN SKAL VÆRE OVER 27..

Jeg er til ældre fyre, og har faktisk altid været det. Det kan nok have noget og gøre med at min far er 12 år ældre end min mor og det altid har været naturligt hjemme ved os, hvem ved? Men jeg kan i hvert fald ikke se mig selv med en fyr på min egen alder, faktisk på ingen måde…  Specielt nu hvor jeg har fået et barn, så skal min næste kæreste altså være en fyr som har styr på sit liv, og som har fået løbet hornene af sig! En fyr som hviler i sig selv, det har jeg virkelig brug for.

Mange fyre henvender sig til mig lige pt. (lækkert med bekræftigelse)! Men men men.. Problemet er bare at de fleste af dem er 23, 24 eller 25 – og når de fortæller deres alder, så har jeg allerede mistet interessen. Jeg tænker bare.. en 23 årig fyr, som ikke er far, skal da ikke til at være bonusfar? Sådan en fyr har jo ikke fået løbet hornene af sig og går sikkert stadig meget i byen.

Er det totalt hen i vejret det her, hvad er jeres erfaringer?

hjko

 

14 kommentarer

 • Henriette

  Heeej anna jeg kan helt vil godt forstå dig og der inget problem i og være til ældre fyre jeg har da være sammen med en der var 13 år ældre nogen af dem er bare mere moden

  Og det godt af du tænke det med bonus far for din skønne og dejlige søn

  Så mit svar er alder er bare et tal sååå hvis du finder den søde fyr så gå til den søde anna

  Knus henriette århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil ikke sige at alle fyre på den alder stadig går i byen osv. Fx bliver min kæreste 23 nu her og gider ikke gå i byen. Og i de næsten 4 år vi har Været sammen har vi slet ikke Været i byen og aldrig drukket os fulde. Så det sagtens lade sig Gøre og finde en ung fyr der har fundet roen i sig selv og har styr på livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg havde også din holdning indtil jeg for 3 år siden hvor jeg mødte min mand, han var den gang 22 år, men verdens mest omsorgsfulde og seriøse mand. For et år siden friede han til mig og vi blev gift. Har aldrig været mere lykkelig og aldrig havde jeg troet jeg ville have så perfekt en mand.
  Vi købte hus og venter nu barn sammen. Min mand er i dag 25 år og jeg 24 år.
  Han har altid haft en seriøst forhold til at feste og slå sig løs og har altid været god til at inkludere mig i hans liv. Hvilket har givet mig tryghed helt fra starten.
  Jeg er sikker på at du vil møde den perfekte mand for dig lige pludselig.
  Jeg mødte min mand på den restaurant han arbejdede på, det var fuldstændig uventet og jeg blev smask forelsket med det samme og heldigvis var det gensidigt.
  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hej Anna
  Jeg er 13 og er sammen med en på 20 så forstår dig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liva

   Måske er det ikke så godt at have en så meget ældre kæreste i din alder! du er jo kun lige begynd din udvikling til og blive en selvstændig kvinde og han er snart flyttet hjemmen fra…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liva

   Måske er det ikke så godt at have en så meget ældre kæreste i din alder! du er jo kun lige begynd din udvikling til og blive en selvstændig kvinde og han er snart flyttet hjemmen fra..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Øh det gav ikke mening det du skrev 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Kære Anna. 🙂 Jeg er helt enig. Fyre, der er lidt ældre end en selv, har som regel en tendens til at være mere modne og ansvarsfulde (det er i hvert fald min erfaring). Min kæreste, som jeg fandt sammen med for snart 3 år siden, fylder 28 år sidst i oktober, hvilket altså gør, at vi har ca. 8 år i mellem os. Til gengæld gør det så, at jeg inden for en nærmere fremtid kan begynde at tænke på lidt større ting så som ægteskab og babyprojekt, da jeg ved, at han kan tage ansvar og udfylde faderrollen på en måde, som jeg ikke umiddelbart tror, at en 22-23 årig kan. Så jeg er helt klart enig! 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Amalie

  Kan godt forstå dig. Jeg er også til ældre fyre fordi de kender mere til livet og de fleste af dem gerne vil starte familie snarest osv. Men man kan godt finde fyre på de 23-24 år som ikke går i byen og som gerne snart vil have en familie, de er sjældne men de findes
  Men ligesom dig går jeg bevidst efter ældre og alderen gør tit at jeg slet ikke går videre ned nogle, så kan godt forstå dig, især når du har et barn ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Efter jeg var sammen med én, der var 11 år ældre, og absolut ikke moden, så tror jeg ikke rigtigt på alder længere. Jeg tror det handler udelukkende om erfaringer, gode som dårlige. Det er dem, der former én som menneske, og så er det for mig at se sekundært, om vedkommende er 23 eller 33. Men jeg undrer mig lidt over det her indlæg ? Der sker selvfølgelig aldrig noget ved, at man gør sig tanker om hvad man søger i en fremtidig kæreste, men du har jo bare skrevet ret meget om, at du selv virkelig nyder at være single – så virker på mig pudsigt, at man samtidig ønsker sig en fyr, der er færdig med at være det? Men anyways, hvis du altså stadig har tænkt dig at være single, så foreslår jeg virkelig en ven med fordele. Jeg har altid syntes det var virkelig trygt og rart, og jeg bliver i hvert fald aldrig en onenightstand type 😀 Held og lykke med det hele Anna, du fortjener det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Du har nok ret! På mange område er alder vel bare et tal. Men en 33 årig burde være mere moden end en 23 årig, men det er vel forskelligt. Synes bare 23 lyder af lidt, og de er jo ikke klar til at ligge byturene på hylden.

   – Ven med fordele? Det ender altid med at man får følelser og onenight er heller ikke mig 😛 Mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Due, der blandt andet er kendt fra Paradise Hotel, afslører på sin blog, at hun er til ældre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Det er måske lidt en arrogant tankegang, at tro yngre/jævnaldrende fyre, ikke kan leve op til dine krav – Jeg er selv enlig mor på 25, og min erfaring er, at dem på 30 uden barn, er lige så umodne som den på 21 uden barn. Mit bedste forhold, efter mit barns far og jeg gik fra hinanden, var faktisk med en 19-årig far. Han havde faktisk løbet hornene af sig, fordi det faderlige gjorde, at han prioriterede anderledes. Desværre skulle han flytte grundet uddannelse, og han bor nu i Vejle. Jeg selv bor i Aarhus. Vi slog op, fordi jeg var ham utro på en ferie – Måske skulle du give en yngre/jævnaldrende fyr en chance

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Wedmore

  Hej Anna, hvor er det skønt at høre at du er til ældre mænd. Jeg er selv lidt oppe i alderen … “host 66”

  – Men øh.. Hvad blev der egentlig af Ham den gamle?

  Kys Wedmore

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har grædt, grædt og grædt....