Jeg har fået nyt hår! NY HÅRFARVE...

IKKE NOK MED DET.. NU ER HAN “SYG” IGEN…

12077482_932702576803445_1697445764_nFørst forbrandingen, og nu også øjenbetændelse. Villian blev forbrændt for snart en måned siden, og vagtlægen sagde at det ville være pænt igen efter en uges tid. Øh not? Nu er der snart gået 4 uger, og 2 grads forbrændingen heler så dårligt! Jeg har fået skiftet forbindingen hos lægen 4-5 gange efterhånden, da det jo skal renses og gøres ved. I fredags fik jeg at vide at det skulle af, men da vi kom hjem var der blod all over. Så ned til lægen igen igen igen, nu må vi jo vente en uge mere.
Jeg har købt en masse forbinding og alt mulig andet i håb om at det hjælper at skifte den hver anden dag. Anyways. Nu har bettemand også fået øjenbetændelse!? Jeg kunne slet ikke kende ham her til morgen, hans øjne var helt lukket af det der gule betændelse, bette mus. Men han brokker sig ikke over det, og skal bare have nogle dråber. Han har været ramt af meget her for tiden, først sygdom, så skoldkopper, så sygdom, så forbrænding og nu øjenbetændelse. ØV ØV! Men han er en sej lille en er han.
12092227_932378670169169_1766344392_n

5 kommentarer

 • Louise L Hansen

  Hej Anna

  Jeg har sendt dig en besked på FB, men den er nok røget i din “andet”-mappe.

  Har skrevet idet min kæreste fik en 3. grads forbrænding i sommers, og måske i kan bruge nogle af de råd vi fik.
  Vi oplevede desværre også at skadestuen ikke kom med de bedste råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Prøv at læse om lifewave på nettet både om forbrændingen og øjenbetændelse det er et super godt middel som også bruges til børn håber din søn snart har det godt igen god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min lille nevø er født den 12/2-15 og han har vært syg lige siden, forkølet, problemer med vejrtrækningen osv han har også vært indlagt i Aalborg puha det er så synd for ham! Han har godt nok vært uheldig

  Jeg syntes godt nok også villian har vært uheldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Puuuha det er synd for min lille nevø!!❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået nyt hår! NY HÅRFARVE...