10 ting om mig ..

Jeg skal til Barcelona!

407940_259342270806149_1138036299_n
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay! Jeg skal til Barcelona enten i Februar eller Marts sammen med min mor og Villian.. Det var egentlig meningen at “det” skulle ligge under juletræet juleaften, men jeg kunne simpelthen ikke holde mund! Jeg har været i Barcelona en gang, og jeg synes simpelthen at der var så flot. Desværre var jeg mega bagstiv, så nåede ikke at opleve det samme som de andre, men jeg fik da shoppet lidt og gået et par kilometer, faktisk så mange at vi ikke kunne finde tilbage igen (ungdomsferie i Lloret de mar, druk hver dag). Billederne er taget fra den dag, kan desværre ikke finde de andre, men se lige hvor drunk jeg er, ha ha.

Men men men, jeg glæder mig i hvert fald til at vi skal afsted, det bliver så fedt. Husker at “strøget” var omkring 5 kilometer samt en masse sideveje med butikker OVERALT.. Der skal shoppes, og det skal der bare!

Er der nogle af jer som har været der før? og som kan anbefale et godt hotel og måske nogle fede steder at tage hen og få nogle oplevelser?

34905_1432993039157_5351257_n 37598_1432983438917_539462_nhjko

11 kommentarer

 • Anonym

  Bosæt jer i det gotiske kvarter (lyder mere freaky end det er!) det er klart det hyggeligste kvarter i byen. Bosæt jer IKKE i raval. Det er ikke et særlig hyggeligt område, når det er blevet mørkt… God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Anna 🙂 Jeg har selv lige været i Barcelona og har i den forbindelse lavet en tre-delt guide inde på min blog. Kig med hvis du har lyst – om ikke andet kommer du i feriestemning. God tur! 🙂

  Del 1: http://kitchenbyeve.com/velkommen-til-2/
  Del 2: http://kitchenbyeve.com/vegetarens-guide-til-barcelona-part-2/
  Del 3: http://kitchenbyeve.com/vegetarens-guide-til-barcelona-part-3/

  Knus E

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Jensen

  Hej Anna

  Jeg var i Barcelona her i sommerferien, og det var mega fedt.
  Jeg kender ikke rigtigt nogen hoteller, men kan varmt anbefale hvis du elsker shopping og en masse lækkere butikker. Så er Ramblanen lige noget for dig, det er jeg sikker på. Google det og se hvad det er for noget, jeg elskede det, og shoppede på liv og løs. Og kom hjem næsten uden en krone .
  K.H Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi har været der, men vi bode i mobilhome på en campingplads, og det er mega fedt i Barcelona!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anna 🙂

  Jeg har været i Barcelona og Hesperia Tower er et rigtig lækkert hotel. Det ligger tæt på byen og der kommer hver dag en mini bus, på forskellige tider og henter en og kører en ind midt i byen og henter en sendere gratis 😉

  Der ligger også en rigtig god bager meget tæt på hotellet i et lokalt område 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg bor midt i byen, så sig til hvis du har brug for nogle lidt mere specifikke anbefalinger.
  Hvad enten I lejer en lejlighed eller booker jer ind på et hotel, så vær sikker på de har elevator – mere mht klapvogn og kufferter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Andante Hotel! Åh, det er SÅ lækkert og SÅ flot med pool på taget og den lækreste udsigt derfra. Boede der sidste år i påsken.
  Til morgenmaden er der lidt af det hele (også en masse kage), og man skal kun lige over vejen for at komme til midten af byen. Det er bestemt et klik værd, og se om det er noget for Jer. Det er i hvert fald meget anbefalelsesværdigt, og ville klart bo der igen, når turen engang går til Barcelona endnu en gang! :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ej hvor feeeedt! Det vil jeg lige tjekke ud! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Barcelona for 4 år siden og var helt vil imponeret over Glories(er ikk sikker på det er stavet rigtigt) det er et kæmpe shopping center i den del af Barcelona der kaldes clot/klot. Jeg synes helt sikkert den er et besøg værd. Størrelsesmæssigt tror jeg det er fem eller ti gange så stort som bruuns

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Har lige været af sted med min skole og Font Magica kan virkelig anbefales! Et kæmpe stort springvand med lys og musik. Mega fedt:) Så kan Tibidabo også anbefales, en forlystelsespark oppe på et bjerg med masser af ting der passer til Villian!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig ..