Jeg skal til Barcelona!

Hvorfor siger folk ikke noget til mig?!

12077392_934601573280212_1330496855_nTøjet kan købes her: Only blazer (alternativ, her), Minimum shirt (her), Vero moda bukser (her)

Kender i det der med at man har noget siddende i tænderne, man har tandpasta om munden eller endnu værre, man ikke lige har opdaget at der sidder en bullermand under næsen (hvor den bestemt ikke burde være). Jeg hader når folk vælger at ignorere det, istedet for lige at sige “hey, du har en ordentlig bullerbørge under næsen. Det er pinligt at komme hjem og finde ud af at den måske har siddet der det meste af dagen.
I morges fik jeg en kop varm kakao, det er simpelthen det bedste, nam nam. Men klokken var lige pludselig mange, og jeg skulle afsted og aflevere bettemand i vuggeren. Jeg står og snakker med pædagogerne, og så videre. Da jeg havde sat Villian af skulle jeg hurtigt ud i bilen, for jeg skulle til jobsamtale i dag, men først skulle jeg lige ind til bageren og have et rundstykke (og HEY.. Jeg fik det jobbet, som jeg overhoved ikke ser som et job, ej hvor jeg glæder mig). Lige inden jeg skal ind til jobsamtalen, kigger jeg mig i spejlet.. Totalt fedtet hår, men ja, sådan er det når man har barn, der er ikke altid tid til et bad. Derudover har jeg SÅ meget kakao rundt om munden, nej nej nej… Der var virkelig meget, hvor var det bare øv at finde ud af! Det er sååååå typisk mig, godt det ikke havde været på en date da, never gonna happen again! Burde have taget et billede, ligne fandme jokeren fra batman, bare det røde var skiftet ud med det brune.. Så det lignede faktisk bæ… ha ha..

hjko

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal til Barcelona!