Sidste dag med Villian

ikke flere blogindlæg, jeg er bange..

IMG_2478Hey sweeties. Det er fredag aften, og jeg sidder og skriver et indlæg som om at det var lørdag. Lige nu er jeg forhåbentlig i københavn, eller det er jeg – og jeg sidder nok på en cafe og får en kop kaffe med Malene, Kristine (min veninde) og min mor.

Jeg skal dulme nerverne, så den står på shopping og en tur i tivoli! fra kl. 00 – næste dag skal jeg faste, hvordan mon det kommer til at gå? I LOVE FOOD… Hmmm.. Det hele skal nok gå, forhåbentlig, men jeg er dælme nervøs og pisse bange. Men jeg er i gode hænder hos Nygart, og det skal jeg bare huske på hver gang jeg får den der “åh nej, hvad nu hvis jeg ikke vågner op, hvad nu hvis noget går galt”.

Mange af jer derude er sikkert næsten lige så spændte på resultatet som jeg, og jeg lover jer at der snart vil komme en update. Der bliver nok ikke nogle indlæg de næste mange dage, men jeg skal nok snappe, det har jeg sikkert overskud til (annaduen), følg min story derinde, så skal jeg nok fortælle jer om hvordan det er gået og selvfølgelig også mine tanker inden. Derudover kan i følge med på nygarts snap som er: Nygartsnap.. Den overtager jeg nemlig i morgen…

WISH ME LUCK!!!!!!

hjko1

( Hvis du også overvejer nye bryster er der gratis konsultation hos Nygart, i kan også tilmelde jer deres nyhedsbrev hvor der hele tiden kommer en masse gode tilbud (her)

Følg også deres facebook (her) hvor der også kommer en update.

2 kommentarer

 • Liv

  Alt kommer til at gå så fint og bagefter vil du tænke, hvorfor var jeg dog så nervøs.
  Rigtig meget held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaka

  Hvis det går ligesom det går min mor så har du massere tid og energi til at Blogge for der er ikke så meget andet du gider lave 🙂 så det håber jeg for hendes gik rigtigt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste dag med Villian