Hvor har jeg savnet ham, endelig er vi sammen igen..

Update på de nye bryster, før og efter billeder?

12168121_941493922590977_1404474878_nHej sweeties. Jeg ved at mange af jer er meget interesseret i dette brystforløb. Der er nu gået 1,5 uge og smerterne er ved at være væk, det er faktisk kun om morgenen at de er der (grunden er nok at man har lagt stille i så mange timer). Jeg passer på med løft da jeg helst ikke vil være alt for modig med løft osv, for jeg har nemlig hørt at det er en super dum idé, derfor tager jeg det stille og roligt.

De første 5 dage var smerterne værst, og der kunne jeg ingenting selv – men derefter gik det fremad. Men for søren da, jeg er simpelthen så glade for dem! Jeg fortryder det på ingen måde, og man må jo lide for skønheden. Jeg glæder mig så meget til at komme ud og shoppe nyt undertøj, aaaaarrrh det bliver så nice! Men “desværre” skal jeg gå rundt med sports-bh’en en måned eller to mere. Da jeg er en meget utålmodig kvinde, bliver ventetiden lang, ha ha.

På fredag skal jeg allerede have fjernet mine sting, så det bliver rigtig dejligt og jeg er spændt på at se resultatet, og måske deler jeg det med jer, eller det gør jeg nu nok, jeg er ikke så sart, som i nok har fundet ud af ( se blandt anden min brystoperation, her). Der kommer måske nogle før og efter billeder, hvis jeg får mod på det.. Før billederne er totally grænseoverskridende.

Jeg håber at i nyder at følge forløbet, i må sige til hvis det bliver for meget. Er der ellers noget som i ønsker på bloggen? Kom gerne med nogle idéer, og fortæl gerne hvad jeg kan gøre bedre, hvis der er noget. Stort kram til jer.

(Jeg fik jo lavet mine bryster hos Nygart, og de har gratis konsultation – jeg blev opereret af Jesper Trillingsgaard som er super sød og smadder dygtig. Følg deres facebook her og tilmeld jer eventuelt deres nyhedsbrev her, hvor der løbende kommer nogle gode tilbud)

JEG ELSKER MINE NYE BRYSTER, YAAAAY!

hjko1

25 kommentarer

 • Julie

  Er det Nygart? Jeg synes jeg kan genkende bh’en? Den og DEM bliver du glade for 🙂

  Tillykke med dem smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja det er nygart! 🙂 Er allerede mega glad for dem!
   Mange tak :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Elsker din blog netop fordi du er så åben og ærlig. Personlig gider jeg egentlig ikke læse om mode og dagens outfit. Fortsæt som du gør 😉 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak! er jeg glad for at høre.
   Jeg kan godt li’ at se dagens outfit, men hvis det er hver dag bliver det for meget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  kære Anna . Jeg synes det var meget modigt af dig – og håber du bliver glad i fremtiden – nyder at se din blog – Du virker som en rigtig livsnyder der viser alt fra hjertet af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita

  Hej Anna , jeg har et spørgsmål. Har du selv betalt for brystoperationen eller har du fået det “sponseret”? Og har du selv set videoen hvor du får lavet bryster endnu? Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Syntes da at det ville være fedt at se før og efter billeder 😉 så man ved hvor meget det har hjulpet osv.
  Overvejer selv at få lavet engang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det har hjulpet meget, i skal nok få før og efter – men det bliver med tøj på 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Før og Efter billede? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Anne! Synes du er super sej! Hvad gav du for dem i alt inkl. brystløft? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Må man spørge om, h or meget det kostede?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   53.000 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Felicia Maria

   Hej Anna, jeg står også i samme situation. Er 23 og har født en dreng sidste sommer 🙂 Har du også fået brystløft eller kun implantater?

   Hilsen Felicia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   begge dele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hej Anna
  Jeg har fulgt din ‘bryst-rejse’ da jeg selv står i samme situation som dig. Jeg har ammet to børn (jeg er 24) og skal have lavet løft og implantater i januar. Jeg kunne godt tænke mig, at høre hvilken bh størrelse du brugte før operationen? Mine bryster er bare helt slappe og passer kun en 70b. Jeg har været til konsultation og vi kom frem til 400ml runde implantater – jeg er 169cm og vejer 53kg
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg brugte E 🙂 så de 400 skal nok passe til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej! Ville spørgehvornår du kunne løfte din dreng igen efter operationen? Jeg fik lavet det samme som dig i søndags ved Nygart og må sige at de er så søde og professionelle – er så glad for resultatet! Har to piger – 1 på 10 mdr og en på 3 år så glæder mig sån til at kunne give dem en kæmpe krammer igen! Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Efter 2,5 uge gjorde jeg det en smule 😀 Forstår jeg godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine

  Hej Anna
  Jeg fik også lavet Bfo ved nygart af samme kirurg. De virkelige dygtige. Vil lige høre omkring sports bh. Jeg købte en fra klinikken som åbenbart var for lille. Så købte en anden fra hunkemøller. Hvilken sports bh anbefaler du? Den fra klinikken var så stram at jeg ikke kunne sove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg fik to fra nygart, og de har været super gode. Den første var også meget stram, så den gik jeg ,de om dagen og sov så med den anden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvilken profil fik du lagt i? ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anna.
  Jeg har selv været til forundersøgelse ved nygart for nylig, og jeg vil så gerne have lavet mine bryster efter at have ammet mine to børn, men jeg kender ikke nogen der har fået lavet deres bryster, og er derfor vildt meget i tvivl om smerterne derefter. Hvornår var du sådan helt smertefri? Og hvornår kunne du uden problemer løfte din dreng igen? Det er min største forhindring for at få operationen, da jeg er bange for hvor længe der går før jeg kan løfte mine unger igen..
  Jeg ved det er et gammelt indlæg fra dig, men håber du finder tid til at svare.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Mette! Jeg havde samme tanker som dig, men den første uge havde jeg min mor til at hjælpe, derefter venner og så en barnepige. Det gjorde ondt den første uge, men derefter synes jeg det blev bedre og bedre – løftede allerede V og kørte bil efter 2,5 uge (selvom det frarådes).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor har jeg savnet ham, endelig er vi sammen igen..