JUBIIIIIIIIIIII ....

Det gør ondt..

IMG_1556Åh hvor er jeg træt af at folk hele tiden skal kommentere min vægt. JA.. Jeg er blevet tynd, men hvorfor har folk behov for at påpege det på den der nedgørende måde, “EJ, hvor er du blevet tynd, se lige dine arme”. Jeg havde en ven på besøg, da han nævnte for 4 gang havde jeg virkelig lyst til at stikke ham en flad. Det gik mig på nerverne til sidst!

Jeg kunne aldrig finde på at gå hen til en person og sige “hold da op hvor har du taget på, se lige dine fede arme”. Jeg ved godt jeg er blevet tynd, men det kan jeg jo ikke selv gøre for! Jeg prøver virkelig at tage på, men siden fødslen har det bare været en kamp for mig, og det gør ondt når venner, veninder og bekendte hele tiden skal påpege det, sådan som om jeg har en spiseforstyrelse eller lignende.

Nogle af jer vil nok mene at det ikke er det samme, i ved.. på tyk og tynd.. Men jo, det er præcis det samme, det gør virkelig ondt at det skal påpeges på den måde, især fordi man virkelig kæmper med det.

Er der nogle af jer som oplever det samme? og giver i mig ikke ret i at det er det samme? Eller hvad… Hm… Derudover må i gerne komme med nogle råd til hvordan jeg hurtigt kan tage på igen!

hjko1

83 kommentarer

 • Anonym

  Min storebror har det også ligesom dig, og derfor drikker han sådan noget specaielt hvor at der er 1000 kalorier i så går det hurtigere. (sjovt nok)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du kan drikke sådan noget specaielt noget hvor at der er 1000 kalorier i. Så tager du hutigere på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanie

  da jeg startede på min nye skole, der blev det nævnt konstant at jeg er tynd, og jeg ikk kunne lyfte noget fordi jeg er så tynd, men det er nogle lunde stoppet, men hvis jeg møder nogle nye venner skal de os lige kommenter på det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pigen

  Vil helt sikkert mene det er det samme! Det rammer lige hårdt om man siger det ene eller det andet! Har haft spiseforstyrrelse og kæmper selv med at tage på og det er som et slag i maven når folk påpeger hele tiden at man ser tynd ud eller ” ej hvor er du tynd, har du ikke tabt dig” eller den jeg hører allermest ” kan du hører det, nu kommer skellettet”. Så jo det er det samme og det rammer ekstremt hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg oplever præcis det samme. Da jeg fik min datter i 2011 raslede kiloene også af mig. Mener at da jeg var længst nede sagde vægten 45,9 (1,59 høj). Jeg kan ikke tage på. Jeg har ikke været over de 50kg i mange år bortset fra under graviditeter. Den Anden dag sagde vægten 47-48kg og ja det er noget jeg høre for RIGTIG tit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie100

  Altså har du prøvet bare med meget junkfood? Det er den eneste hurtige måde jeg sådan lige kan komme på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Younevergetme

  Jeg kender det alt for godt! Da jeg gik i folkeskolen blev jeg mobbet med at jeg var for tynd! Nu har jeg så taget på, der sidder lidt for meget på sidebenen og så er det sku også galt ifølge alle folk! Det er så pisse irreterne! Der er jo ingen der er perfekte.
  Det der fik mig til at tage på var og begynde og spise flere gange om dagen selvom jeg ikke kunne, så tvang jeg det ned.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg kender det alt for godt.. jeg har perioder hvor jeg taber mig virkelig meget.. og alle kommentere det.. Både med arme men også ansigt Det er altså noget ag det værste når folk på den måde skal kommentere virke bedre vidne og på samme måde være nedladende grundet en vægt.. vægt er noget man holder for sig selv.. det er ikke noget folk skal blande sig i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Claville

  Jeg er helt enig med dig Anna, jeg er 20 år og har de sidste 5 år vejet 45 kg og jeg kan intet gøre ved det.
  Jeg får hele tiden den der “drik noget fløde” eller “årh du har tynde arme” og man ved det jo godt, og som du siger så gør man det jo ikke ved en person der er overvægtig!
  Men det er præcis det samme.

  Sig endelig til hvis du får nogle råd der hjælper, så gør jeg det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har også før haft problemer med det samme. Jeg var ret tynd som barn, og det blev ofte påpeget af f.eks. Ekspedienter når jeg købte tøj. Jeg syntes altid det var utrolig ydmygende når de højlydt kommenterede på min krop så hele butikken kunne høre det. Selvom jeg nu er rimelig normalvægtig oplever jeg tit at folk skal holde om mit håndled med to fingre, og kommentere så snart jeg har tabt mig en smule. I foråret oplevede jeg at min dansklærer trak mig til side og sagde, at jeg skulle huske at spise noget, og ikke ligge under for de tanker jeg har om at tabe mig. Jeg har ingen tanker om at tabe mig? Jeg har det fint med min krop? Jeg blev simpelthen så provokeret, fordi hun automatisk gik ud fra, at grunden til jeg havde tabt mig, var fordi jeg ville leve op til et bestemt ideal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette w

  Hej Anna ! Jeg ved præcis hvordan du har det! Efter jeg fødte min datter 13 september 14, har jeg virkelig også haft svært ved at tage på og jeg er 151 og vejer nu 37 kg
  Jeg vænner mig aldrig til kommentarerne! Man ved det jo godt og folk kan bare ikke forstå hvor hårdt det er at få at vide gang på gang!
  Jeg har også fået smidt i hovedet”ej hvor er hendes ben klamme og tynde at se på!” Og jeg havde virkelig lyst til bare at sidde mig ned og tude!
  Jeg selv spiser en masse avokado, banan, mandler for at sætte lidt skub i tingene. Desværre har jeg endnu ikke taget på og jeg er ærlig talt snart ved at løbe tør for hjælpe midler syntes jeg
  Keep fighting! ✌️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Wow, er der virkelig nogle der har sagt sådan 🙁
   Prøv med sødmælk også? Jeg tror jeg vil til at lave en protein drik hver morgen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica friis

  Skidt hvad andre siger søde. Men kender problemet til fulde. Men op med humøret du er dejlig lige som du er. Jeg nyder og følge lidt med i din blog.. og nogen gang glemmer folk at du bare er en god og sød mor og menneske. Mennesker kan lave fejl men det er også det der gør os menneskelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Helt enig Anna det er så frusterende og nogel dage kan det ødelægge min dag når mine veninder konstant minder mig om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Anna.
  Jeg kender det alt alt for godt!
  Er selv i samme situation som du er..
  Jeg har dog ikke tabt mig efter en graviditet men efter at have haft mavesår og det er snart 4 år siden og kæmper stadig med at tage på. Min appetit er stor men det sætter sig ikke. Jeg syntes du skulle tage en snak med din læge om det.
  Måske har dit stofskifte ændret sig efter din graviditet. Jeg fik et tip fra et familie medlem om at få tjekke stofskifte og lever. Har ikke fået gjort det selv endnu men det skal jeg helt klart. Måske du skulle overveje det samme?
  Håber at dine venner, veninder og bekendte læser din blog så de er klar over hvor ondt det gør på dig!
  Jeg har også sagt fra overfor min familie og de prøver nu at hjælpe istedet for at pege finger.
  Og jo, det er det samme som at sige til en som har lidt for meget på sidebenene at den person er blevet tyk. Det gør ligeså ondt at få af vide at man er FOR tynd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Kathrine

  Har du prøvet med protiondrik? Altså hjemmelavet. Sådan tog jeg på, da jeg havde haft spiseforstyrrelse skulle tage på.
  Køb bær, om de så er frosne, Banan, skyr/yougurt. Ægge hvide og blommer. Vanilje sukker, lidt mælk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg oplever det også. Det er meget frustrerende når man faktisk kæmper med sin vægt og folk så kommenterer det hele tiden! Tror desværre bare at dolk ikke forstår at det er præcis det samme som hvis de går over til en og siger “ej hvor er du tyk! Burde du ikke spise lidt mindre?” Det ville man aldrig sige, men tynde mennesker skal høre på det både fra familie, venner og fremmede. Det er utroligt folk aldrig lærer at det sårer virkelig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg var i mange år for tynd og kæmpede med at tage på, så jeg ved, hvad du taler om. Det er vildt som folk kommenterer det, og det er også selvom folk ikke kender en. Var engang til et arrangement hvor vi stod nogle tøser og snakkede og en af dem fortæller en historie “… Og så stod hun bare der og kastede al sin mad op” så så hun på mig og sagde “altså no offense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg var i mange år for tynd og kæmpede med at tage på, så jeg ved, hvad du taler om. Det er vildt som folk kommenterer det, og det er også selvom folk ikke kender en. Var engang til et arrangement hvor vi stod nogle tøser og snakkede og en af dem fortæller en historie “… Og så stod hun bare der og kastede al sin mad op” så så hun på mig og sagde “altså no offense”. Jeg kastede sgu aldrig min mad op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære søde Anna jeg oplever det samme hele tiden især når jeg mødre ældre mennesker fra familie osv . Og i spise situationer siger folk altid åh tag mere du kan tåle det eller tage noget kage du bliver jo ikk tyg jeg gør intet for at tabe mig og er naturligt meget tynd og tager ikk på har et meget højt stofskifte men folk tror altid man har spise forstyrrelser eller er total sundheds freak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anna
  Jeg forstår dig godt, jeg har det på samme måde. Jeg er blevet rigtig tynd og det bliver kommenteret hele tiden. Det er virkelig træls!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mini

  Hej Anna
  Jeg kender det virkelig godt, folk siger det også mig til mig, og jeg kan bare ikke tage på
  Jeg give dig ret i det er det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jørgensen

  Hej Anna.
  Har prøvet fuldstændig det sammen med med at jeg tager på istedet for at tabe mig.
  Vil godt give dig ret i at det er det sammen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pocabella.dk

  Jeg sender dig lige et kram. Jo, hvis det er noget der går en på, så er det lige slemt at få påpeget det ene, som det andet!

  Jeg er gravid lige nu og er normalt en meget tynd og lille skid, men nu 34+0 har jeg taget 15+ kg på. Jeg får kommentarer HVER DAG. Både søde kommentarer om hvor fint min mave sidder, men også: “hold kæææææææft du er ved at være stor”, “sikke en røv du har fået”, “nu kan man godt nok se der sker noget og peger på mit ansigt (har væske i hele kroppen)” og endnu værre, når fremmede spørger “det vidst lige op over hva? (2,5 måned inden jeg har termin) og efter jeg svarer nej, så påpeger “så må det da være tvillinger?” Er målløs over, at bare fordi jeg er gravid, så skulle det være okay og nærmest en kompliment at kalde mig stor eller hvad???

  Selvom jeg selv ud over væsken, synes at det sidder pænt, så føler jeg ikke altid at jeg kan få lov at nyde det! for jeg bliver squ ked af, at få de samme kommentarer om og om igen og endnu mere fordi jeg overfor nogen fortæller det gør mig ked af det og de alligevel ikke stopper!!!! Jeg er i det mindste 6 uger fra termin og kan snart se en ende på kommentarerne, hvilket også er trist, fordi jeg elsker at være gravid og kommer til at savne maven, hvis jeg bare kunne slippe for dem. I hvert fald at få dem hver eneste dag!

  Du derimod kæmper for at tage på og ved jo ikke hvornår du når den anden ende. <3 Så længe du spiser og ikke sulter dig selv, så kan du ikke gøre mere. Og er sikker på, at mange siger det af misundelse. Du er smuk som du er. Også selvom du føler du er for tynd. Kiloene kommer måske når du mindst forventer det og ikke går og bruger tid på at være ked af dem. Min mor drak en liter fløde dagligt, da hun var ung- for at tage på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak, sender også et til dig. Hvor er det dog irriterende at de siger sådan, de burde skamme sig! Tænk at man kan få sig selv til det, du skal bestemt ikke høre på dem.. Det er naturligt at tage på under en graviditet, Martin var også slem til at drille mig.. Det er ikke sjovt..

   – Håber snart jeg tager på, det har bare været en kamp 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  100% at det er det samme! Jeg kæmper lidt med det modsatte! Og æder sundt men kan bare ikke komme af med det! Jeg det er som og få stukket en kniv i hjertet syntes jeg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Du må gerne give lidt til mig, så taber du dig og jeg bliver større 😛 he he.. Ja nemlig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Har det fuldstændig på samme måde, men har hørt at hvis du drikker fløde kan ikke huske hvor meget om dagen, men det kan du højsansyndlig læse dig til og ellers skal du enlig spise det samme som dem der skal tabe sig da vi alle har brug for det samme, håber du kan bruge mit svar:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LineK

  Det er sjovt som folk tror at ligeså snart det er den anden vej, altså at man er tynd, så er det i orden at påpege overfor personen, men som du siger: de færreste ville gå hen til en og sige “hold på hvor er du blevet tyk”…. – Men JA det gør ligeså ondt! Jeg har ikke selv prøvet det! Min barndomsveninde har altid været meget tynd og jeg har altid døjet med at være lidt buttet! Og hun havde da også utroligt svært ved at folk ikke så det som et ligeså stort problem at hun havde svært ved at tage på som at jeg havde svært ved at tabe mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna.
  Jeg har selv døjet rigtig meget med at være undervægtig, og kæmper stadig med at få vægten til at stige. Jeg synes virkelig jeg spiser og spise, men det er bare ikke let at få kilo på kroppen. Jeg har gået til diætist for at få nogen gode råd. Men synes godt nok stadig det tar tid, så jeg vil helt klart følge med i blog indlægget her, hvis der skulle komme komme nogen råd. Jeg synes virkelig du en dygtig blogger og jeg følger altid med i det du skriver. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Højlund

  Hej Anna

  Jeg kender det rigtig godt. Indtil for 2 år siden har jeg altid været undervægtig, og folk sagde hele tiden: “du er så tynd, Nanna”. Og når man havde spist det mad man kunne, kom den altid : “spis nu noget mere, du kan tåle det”. Lad nu folk være og veje og se ud som de er/gør! Præcis som dig har jeg altid tænkt, at sådan ville jeg da aldrig sige til en overvægtig.
  Efter jeg har taget på, siger folk det sjældent. Jeg er stadig slank, men ikke undervægtig, så nu tænker jeg, det må være misundelse som er grunden til, at folk har behov for at påpege det. Bare tænk på det næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Selvom det er træls, så hellere for tynd end for tyk, men ja, måske kan det være misundelse, vi kan jo spise hvad vi vil 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Ja det er rigtig træls. Får du ikke piller? Eller gør de ikke meget for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TrineH

  Hej igen søde Anna 🙂
  Jeg kender det problem alt for godt, det gør skide ondt at høre at man er for tynd hele tiden 🙁 Jeg har hørt det hele mit liv, og folk tror jeg lider af spiseforstyrrelse osv .. Jeg har et alt for højt stofskifte, derfor jeg ikke kan tage mere på .. (Spiser virkelig meget 😀 ) .. Men det kan man få tjekket hos lægen 🙂 Jeg leder også efter gode råd, så følger lige med 😉 <3 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har samme problem som dig, spiser og spiser!
   Kan være jeg skulle gå til lægen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Har det på samme måde som dig! Har altid været tynd/undervægtig, fordi jeg har et højt stofskifte, og folk kan bare IKKE lade være med at kommentere det hele tiden. Det er oftest dem som selv har lidt for meget på sidebenene, så jeg beroliger mig selv med, at de nok bare er så mega usikre på deres egen krop, og får det bedre med dem selv hvis de kommentere min..
  Det er som om at det er helt ok at kommentere negativt hvis folk er undervægtige, men uha ingen må sige noget om de overvægtige…
  Selv styrketræner jeg meget, bl.a. lårmuskler. lægge og arme, så jeg på den måde får lidt mere fylde, men uden at jeg ser vildt trænet ud overhovedet. 🙂
  Jeg spiser ikke usundt, men jeg prøver altid at få købt det med “mest fedt i”. fx køber jeg sødmælk i stedet for minimælk og alm. mayo i stedet for fedtfattig. og så spiser jeg rigtig mange nødder :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Præcis!!
   Ej det vil jeg til at prøve så.. Måske træning også kan hjælpe her 🙂 og nødder, hehe 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Izabella jørgensen

  Jeg oplever det hele tiden og det er rigtig træls. Men man kan jo ik selv gøre for at man er tynd. Jeg vil så sige, at efter jeg har fået kæreste og vi er flyttet hjemmefra (langtid siden) så er jeg begyndt og tage på og det samme er min kæreste os og det er som ik rigtig fordi vi har ændret på vores kost, udover vi spiser flere grøntsager og frugt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Hej Anna
  Jeg er også selv rigtig tynd og jeg har eller ikke spiseforstyrlse eller noget jeg har også bare svært ved at tage på. Jeg hader virkelig også når folk siger har du ikke tabt dig osv. Så jeg giver dig ret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatin

  Anna – folk er misundelige, jeg synes at du har en flot krop , og jeg vejer 55 og er 162 men jeg vil ønske jeg havde din krop!!! Du så smuk som du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anna. Forstår doc fuldt ud. Har hele mit liv kæmpet med min vægt da jeg altid har vejet for meget. Jeg synes du skal kontakte din læge for at se om du evt har for højt stofskifte. Jeg har selv lige fået konstateret for lavt stofskifte og nu fået medicin herfor og det er jeg superglad for. Håber dette kan være til en hjælp 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle bernhard

  Kender det alt for godt.
  Efter jeg er blevet gravid og har taget 13 kilo på, komme rdolk også med deres latterlige kommentarer. Så kan sagtens føle dig smukke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elabela

  Jeg er selv meget tynd, og har været tyndere end mine 43 kg nu. Og jeg fejler absolut ingenting! Elsker kage og junk, og spiser det når jeg kan. Det der fik mig op på de 43 kg, var en p-stav, p-pillerne gjorde ikke så meget for mig, indtil jeg skiftede til den. Inden p-staven var jeg konsekvent under 40 kg. Måske du burde overveje det? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Samme her, spiser og spiser – men der sker ingenting! Ja kunne være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uha det har jeg fået at vide mange gange, det er så irriterende, da man nemlig ikke altid selv kan gøre for det!
  Og som du skriver, så går man ikke hen og siger til en tyk person at de er tykke, det samme bør gælde for en tynd!! 🙁

  Jeg får det heldigvis aldrig at vide mere, krydser fingre for det snart holder op for dig!! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Hej Anna jeg har det samme problem er selv kun 13 år og jeg bliver ved med at få at vide at jeg er tynd og har mange problemer med at tage på jeg vejer kun 34,6kg og skal normalt op og veje 42-45kg og man skulle ikke tro at det kunne være IRRTERNE at få af vide at man er tynd men jo det kan det jeg går til lægen vær anden uge for at se og jeg har taget på og altid har jeg enten ikke taget på eller har jeg tabt mig og det er IRRTERNE for mine venner og bekende kommenterer hele tiden på det og det er ikke fedt jeg er som jeg er og kan jo ikke gøre noget ved det så forstår ikke hvorfor folk ikke bare kan lade vær med at kommentere det men har DSV ikke nogle råd da jeg selv leder efter råd og min læge kan DSV ikke hjælpe mig særligt meget men følger med dig tro mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Anna 🙂
  Jeg er selv meget tynd, og jeg bliver også ked af det over at folk gør mig opmærksom på det :/ Jeg synes bare at du skal sige til dem at du selv godt ved det, og at du helst ikke vil høre deres kommentarer 🙂
  Håber du får det bedere med dine bekendte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anna
  Endnu en gang er der ikke andet for end at lukke ørene… At andre ikke kan se den skade de gør, bliver vi nødt til at være ligeglade med! I mine øjne er det at være undervægtig et lige så stort problem som at være overvægtig! Ja, at veje for lidt er lige så usundt som at veje for meget, hvis det er menneskeskabt;-) Men de fleste undervægtige er ikke selv skyld i det… Jeg kæmper også med min vægt, og det irriterer mig grænseløst, når folk pointerer min tykkelse, og især hvis de sammenligner sig selv med mig! Desværre er det de færreste, som ved, at man ikke skal prøve at blive undervægtig… Min holdning er hverken at kropsidealet skal være overvægtig, normalvægtig, eller undervægtig… Jeg synes det optimale er at veje det man er født til! Nogle folk er født kraftigere end andre, og det bør vi tilpasse os efter!
  Godt at vide, at du er ligeglad med de andres tanker;-) Held og lykke med at tage på!
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anna
  Jeg oplevede fuldstændig det samme dengang jeg var skind og ben. Jeg havde aldrig kunnet tage på, og selv om jeg ikke spiste sundt eller gjorde noget for at være tynd så blev jeg bare ved med at være skind og ben. Folk kommenterede og fremmede kunne komme hen og spørge om jeg havde spiseforstyrrelser osv. Det gør ondt! Selvom folk tror det er et luksus problem og være tynd, men man kan også være for tynd uden selv og være skyld i det. Jeg mødte min kæreste for 3,5 år siden, og efter det tog jeg 15 kg på og jeg har fået mange kommentarer efterfølgende om at det klæder mig Hold modet oppe! Det kommer forhåbentlig en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  jeg har den ligesom dig og folk også kommer og siger til mig at hjeg er tynd, og rart at tage på, ja, men ikke nemt.. jeg kæmper også hverdage med det.. men det tage sin tid at få nogle koli på, men så er det væk igen hurtig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Hej Anna. Jeg ved hvordan du har det. Jeg har hele mit liv kæmpet med min vægt, og jeg synes at lige meget hvad jeg gør så kan jeg ikke tage på. Jeg er 175 cm høj og lige pt. Vejer jeg kun 50 kilo. Og nej, det betyder ikke man har spiseforstyrrelser fordi man er tynd, tværtimod er man ofte meget opmærksom på og ulykkelig over at man er for tynd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Anna
  Kender det fuldstændigt
  Det er så træls at folk hele tiden kommentere det
  Også bare når man selv ved det og prøver at gøre noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har altid vejet lidt for meget og det har min klassekamerater også drillet lidt med og det gør ondt vær gang så forstår dig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Hej Anna. Hvad er det egentlig, der gør, at det går dig sådan på at være tynd ? Er du bange for det går ud over din sundhed, eller er det udelukkende fordi du ikke synes det er pænt?

  Håber du bli’r lidt gladere for dig selv en dag. Og så må du jo bare se at gå amok i en masse dejlig mad xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kender det så godt jeg er 15 år 160 høj ca. og vejer 70 kg og føler virkelig jeg er så tyk men kæmper og kæmper men der sker ingenting og min mor minder mig konstant på at jeg skal til at passe på min vægt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Anna ja jeg oplever det samme dog er det fra min egen far der påpeger at jeg har taget på og at jeg skal igang med at træne det er vildt belastende at høre på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Hej Anna.
  Jeg har hele mit liv været for tynd, Jeg udviklede spiseforstyrrelser da jeg var teenager og kunne ikke fordrage mad.
  Den dag idag elsker jeg mad, men har måtte kæmpe meget med at holde vægten oppe.
  Jeg spiser mange “fede produkter” og sørger for at købe det med mest fedt indhold, Det er den eneste måde Jeg kan holde min vægt sådan nogen lunde. Find det der er bedst for dig og som du har det bedst med og vær ligeglad med. Andres mening. Det er dit liv, Din krop Du bestemmer. ( så længe man ikke har en spiseforstyrrelse)
  Håber du finder en løsning.
  Hilsen May

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Anna
  Jeg kender godt selv at der altid bliver kommenteret på vægt og det gør altså ondt til sidst. Jeg tænker om du har fået tjekket dit stofskifte ved lægen? De bedste ønsker fra Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mit stofskifte er for højt, og det har det altid været – det er bare blevet værre efter fødslen 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kan sagtens forstå dig Anna! Jeg er anoralsi, og jeg bliver påpeget hele tiden. Både på gaden, men igså af familie og venner. Det er NØJAGTIG det samme som at sige “Gud hvor er du fed”. Folk forstår det bare ikke…
  En god måde at tage på, er ved at spise en masse olier, mandler og fx avokado. Alt med sund fedt sætter stofskiftet op. Jeg håber du kan bruge det. Mange knus❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Anna!:)
  Jeg ved præcis hvordan du har det, jeg er også ret tynd og ja folk kommentere det, og jeg ved heller ikke hvordan jeg skal tage på for det virkelig svært

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej Anna
  Jeg har det på samme måde min papmor kommentere hver gang hun ser mig. “Ej sine skal du ikke til at tage på?” Og det irretere mig grænseløst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej Anna!
  Jeg ville også sige at det er præcis det samme om man siger til en større person, “wow, hvor er du tyk, se lige dine ben!!” Eller om man siger til en tynd, “ej hvor er du tynd, kan du overhovedet passe noget tøj?!!”
  Jeg er selv tynd, men tager dog mere og mere på – og det Er jeg bare glad for! Jeg får heller ikke så tit kommentarer på min vægt mere som før i tiden
  Elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er fuldstændig det samme! Synes ikke selv jeg er tyk, men dog kan mine veninder godt finde på at sige ‘jeg tror ikke du skal spise den der’ eller ‘den kjole kan du ikke have på nu, du skal tabe dig lidt først’. Det sårer virkelig, eftersom jeg ikke selv mener jeg er tyk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Anna.
  Jeg skriver til dig fordi du synes du er blevet for tynd og søger derfor råd til at tage på med. Jeg er selv i gang med at tage på og har taget 7 flotte kilo på, på ca 2 måneder, gået fra 54 til 61kg så mangler de sidste 4. Jeg vil gerne give dig massere af råd og lægge små kostplaner til dig, hvis det kunne ønskes. Jeg går selv ved madcoach nu og har fået en masse viden. Jeg er selv træt af mennesker der påpeger ens vægt. Skriv hvis endelig hvis det kunne friste Mvh Cathrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak Catrine! og sejt gået!! Har fået coach på nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Alle mennesker er jo bygget forskelligt, så kan overhovedet ikke forstå hvorfor folk har et “problem” og skal kommentere at du er blevet tynd.. Altså det er jo din egen krop, og du giver udtryk for at du prøver at gøre noget ved det – altså ved at ville tage på igen! Hos nogle er det bare nemmere sagt end gjort. Kan godt forstå din frustration over at folk blander sig.. Jeg har en veninde som også bare er rad mager, og det har hun altid været. Hun kan også bare spise og spise, men hun tager ingenting på. Men også andre af vores venner går ikke og siger til hende at hun er tynd, for det er jo bare sådan hun er bygget.
  Håber min kommentar giver lidt mening. Men pointen er, at det er din krop, og det vedkommer egentlig ikke andre at skulle påpege at du er blevet for tynd.. Håber det lykkedes for dig at tage lidt på igen, selvom jeg dog syntes at du er meget flot som du er nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Hej Anna!
  I folkeskolen var jeg altid klassens buttede pige. Da jeg kom på efterskole begyndte jeg at dyrke sport og spise sundere, hvilket selfølgelig har gjort at jeg har tabt mig. Da jeg kom hjem troede jeg at jeg ville tage på igen. Men nej, det gik forkerte vej – ikke at jeg havde en spiseforstyrrelse. Havde bare ikke lysten til at spise. Og nu høre jeg hele tiden fra folk som ikke har set mig i en måned at jeg har tabt mig… Men jeg ved ikke hvad jeg gør – det er det værste ved det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sogne

  Hej, jeg vil sige det er det samme, jeg er selv lidt for tyk, men jeg prøver og det er jo det vigtigste, hvis du prøver Anna kan du ikke rigtig gøre mere, det bare min minging. Kh signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg kender det alt for godt. Det er præcis det samme. Folk kommentere tit at jeg ser tynd ud, samtidig har jeg heller ikke vildt store former.. Det bliver der selvfølgelig også kommenteret på. Din krop er perf Anna! Men spis nødder det hjælper!:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nødder er en hurtig måde, og det er også en “sund” måde at tage på. Altså for dit heldbred. (Hvilket junk-food ikke er)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har en kostplan jeg brugte til at tage på da jeg var syg af anoreksi, det er sund og varieret kost, dog med højt fedtindhold i maden (altså, den gode fedt) hvis du er intresseret, så kan jeg scanne den ind til dig og så er du kørende.. Den giver dig ca 300-500g om ugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg synes ikke det er det samme, for ingen har lyst til at være tyk men tynd er stadig et meget attraktivt ideal, så derfor er det mere skamfuldt hvis man kommentere på en overvægtig’s vægt. Du tager det som noget negativt når der bliver kommenteret på at du er blevet tynd, fordi det rører nogle følelser i dig og fordi du ved at du prøver på at tage på, men når der bliver kommenteret på at du er tynd er det helt sikkert enten af bekymring eller jalousi/lavt selvværd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Kender det godt.. Folk siger man skal tage det positivt og som en kompliment, men det er tonefaldet i personens stemme når de siger det, der får dig til at blive ked af det. Jeg har altid været tynd fra fødsel og har fået mange bemærkelser hele mit liv, (selvom jeg kun er 12) og kan selvfølgelig ikke udtale mig om det. Man prøver at tage det med et smil og tænke “jamen, de er jo bare jaloux, yay me!”, men det er ikke så nemt. Mange folk kalder det et luksus problem, men de skulle prøve at få blikke dagen lang og at det er UMULIGT at finde et par jeans!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CR

  Jeg kunne ikke være mere enig… Jeg har hele mit liv været undervægtig, også selvom jeg altid har spist normalt – både sundt og usundt. Jeg kan ganske enkelt ikke tage på, og jeg har aldrig kunne, uanset hvor meget, jeg gerne vil. Alle kommenterer på det – venner, bekendte, nogle familiemedlemmer osv. og jeg er dødtræt af det. Jeg er sågar blevet spurgt, om min kæreste ikke tager sig ordenligt af mig, selvom han er den sidste, der kunne drømme om at sulte mig. Hvis jeg ikke liiiige er sulten til aftensmad, beder ham mig altid om alligevel at spise bare lidt. Jeg har også altid sat det op med overvægtige, selvom jeg ikke ved, hvordan der føles at være det, så ved jeg, hvor ubehageligt jeg synes, det er, at folk kommenterer min vægt, og jeg tænker præcis som dig i forhold til det med, at jeg heller ikke kommenterer på folks fedme… Samtidig er det også helt hen i vejret, at en tynd ikke på brokke sig over sin kropsstørrelse. Hvis jeg siger, at jeg gerne vil strammes lidt op, at jeg føler mig oppustet osv., så får jeg bare at vide, at jeg ikke har noget at brokke mig over, og at jeg er heldig, jeg er så tynd. Men når man gerne vil tage på, så er det altså lige så træls, at man ikke kan, som når en overvægtig ikke kan tabe sig, men det er der desværre ikke ret mange, der forstår…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUBIIIIIIIIIIII ....