Det gør ondt..

Jeg bliver hurtigt træt af fyre..

IMG_2953 (2) (1)Køb tøjet her: Jeans (alternativ, her) // Jofama jacket (her) // Pullover (alternativ, her) //

Jeg skal da lige love for, at jeg er blevet kræsen når det kommer til fyre, hold da op! Hvis der bare er det mindste som irritere mig, så mister jeg totalt interessen. Jeg har jo været på et par dates, og den eneste som tiltalte mig var en skid, øv øv. Jeg synes virkelig godt om ham, men det viste sig så, at han kun var ude på en ting – desværre. Der synes jeg godt at han kunne have meldt det ud fra start, for vi så da alligevel hinanden 6-7 gange.

Så har der været to andre, den ene ved jeg ikke om man kan kalde en date, men da han kommenterede på min vægt, blev jeg sådan lidt… hmmm, no go.. og så en masse andre ting. Den anden var sød nok, men han lignede simpelthen en bekendt alt for meget, og så var han alt for nuttet til mig, ha ha. Jeg ved ikke hvorfor jeg er blevet sådan, for jeg har sikkert også nogle minusser i deres øjne? Måske er jeg bare ikke klar til en fyr, for har det faktisk super godt alene, magter ikke jalousi og alt det der, det er til at få hovedpine af. Desuden nyder jeg at jeg kan gøre hvad jeg vil i byen og alle andre steder, hold nu op hvor var min sidste bytur sjaaaw! (den kan i læse om, her). Det havde slet ikke været det samme hvis jeg havde haft fyr på!

NO GO FOR MIG:
– Hvis fyren træner for meget, det kan jeg ikke arbejde med.
– Hvis fyren er en sundhedsfreak, det kan jeg heller ikke arbejde med.
– Hvis fyren har langt hår, oh no… det kan jeg SLET ikke arbejde med, ha ha.
– Hvis fyren ikke hviler i  sig selv
– Hvis fyren elsker musik, altså elsker det så meget at det skal spilles hele tiden! Hey du der, jeg har et barn, og når jeg er børnefri, så vil jeg gerne have ro i hovedet. Det giver mig faktisk hovedpine.
– Hvis fyren er sløset, doven og ja.. bare steneren, så er det også et no go.
– Hvis fyren går for meget i byen
– Hvis fyren absolut ingen humor har!

og så er der selvfølgelig også nogle andre ting på det personlige, ha ha. WOW. Jeg er blevet kræsen. Den eneste som virkelig tiltaler mig er damon fra vampire.. Please… gift dig med mig! Ej.. michael fra prison break er også en hapser, desværre er han homoseksuel.

Ej hvor er jeg for meget, men kan ikke gøre for det!
IMG_2926 IMG_2933 (2)

hjko1
indeholder affiliate links

12 kommentarer

 • Alexander

  Du kan jo ikke få en fyr der ikke træner meget, og ser ufattelig godt og veltrænet ud samtidig ;)? Det er da lidt svært i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Fyren må gerne træne, bare det ikke bliver overdrevet 😛 Men jo det kan man.. Han behøver ikke at være top trimmet. Martin træner ikke og har en lækker krop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg syntes ikke du er for meget! Du skal jo også tænke på at du har et barn, og barnet skal jo have en god papfar(og ikke hele tiden nye) – og I skal være glade for hinanden og ikke irriteres af hinanden. Så giv dig tid til at finde den ‘rette’, en du virkelig er glad for, og en som er villig til at tage Villian ind til sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Beklager men mig og damon skal giftes. Brylluppet er på fredag. I virkeligheden var det i går men stefan kom og prodesteret (staves)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Kære Anna 🙂
  Det er nu første gang jeg overhovedet kommentere din blog fordi jeg simpelthen blev inspireret af dette indlæg. Jeg synes virkelig at du er sej! jeg har nu længe fuldt med i din blog og synes virkelig, at du er en af de bedste blogger. Du er så ærlig omkring alting, omkring fyre og jeg ved ikke hvad, alt her er uden filter, og jeg synes det er så skønt at følge med. Blev enderlig ved med at være så ærlig, du gør det super godt og jeg ved, at der er tusindvis million af andre der også synes det er spændende at følge med. Ville bare skrive det her til dig. God dag til dig og din søn Villian.

  Kram Malle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Anna Damon kar lige lavet en konkurence hvor man bliver fløjet ned til ham også får man en dag hvor man selv kan vælge hvad man vil lave sammen med ham Så… Det kunne jo være i skulle giftes den dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Anna Damon har lige lavet en konkurence hvor man bliver fløjet ned til ham også får man en dag hvor man selv kan vælge hvad man vil lave sammen med ham Så… Det kunne jo være i skulle giftes den dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sin blog skriver hun, at hun er blevet vildt kræsen, når det kommer til fyre. Hun har faktisk kreeret en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Nej nej nej er Michael til fyre… for H en lortedag det lige blev 😜
  Det er fint at du ikke vil nøjes med, så rammer du sgu med stor garanti noget noget godt – BUM 👊🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør ondt..