Villian kan absolut ikke tåle et NEJ.

Den bedste, men også mest skuffende..

l

Jeg havde verdens bedste drøm i nat, indtil den blev dårlig.. Kan man godt sige det? Jeg kunne virkelig mærke lykken, helt ned i mavsen – men endte dog med at blive utrolig skuffet, så skuffet at jeg vågnede op med en underlig fornemmelse, virkelig fuck’t up.

Jeg er begyndt at se Prison break, og på blot to uger er jeg allerede snart ved sæsonens ende. Michael Scofield fra serien, altså hovedpersonen, er jeg fuldstændig forelsket i. Jeg fortalte det til en af mine kammerater her den anden dag, hvor han så fortæller mig at han er homoseksuel, hvor jeg bare tænker “nooooooooooooo”.Uanset hvad, ved jeg jo godt at mig og ham aldrig ville kunne blive til noget, men man har vel altid lov at håbe – dog er alt håb ude nu! Michael er homo, og Damon er gift… Hvor er det surt altså..

Drømmen gik ud på at Michael og jeg tilfældigvis mødte hinanden inde på en bar, han gav mig en drink, men efter få sekunder tog han mig i hånden og sagde at vi skulle løbe. Lige pludselig er vi i en gymnastikhal sammen med hans bror Lincoln. Der var pistoler over alt og onde mennesker, jeg var så bange.

Han var så sød under hele skyderiet, han gjorde alt for at beskytte mig og tog mig konstant i hånden. Hmmmm.. Da vi havde “vundet” kampen jublede vi og jeg sprang op i hans arme, hvor jeg gav ham et kys og vi besluttede os for at danne par. Jeg var så lykkelig, og kan nærmest stadig mærke det i maven, underligt ikke?

Han skuffede dagen efter fordi han blev ved med at ignorere mig, hans bror ville ikke fortælle hvorfor, men til sidst fik jeg det ud af ham. Vi var i en park, hvor jeg spurgte ham “hvorfor ignorere du mig?”, hvor han så svare “Jeg synes du er en sød pige, men jeg er homoseksuel”, hvor jeg bare råbte “HVAD?! hvad så med i går? ” der nævnte han noget med at det kun var for at folk skulle tro at han var heteroseksuel, men han synes stadig at jeg var sød og han ville gerne ses som venner. Jeg fik en kæmpe klump i maven, og vågnede faktisk op på grund af det. FANDENS!

Hvad mon disse drømme betyder? og wow… Jeg er god til at huske..
MichaelScofield

7 kommentarer

 • bente

  Hej anna. Ved ik om du selv har hørt det nu. Men rygterne går med at martin har villian til at rende rundt blandt stoffer som er hans nye pusher kærestes. Ikke nok med det så skulle du være ligeglad som man godt du ikke er. Sladderbladen skulle også være kontakten omkring den historie. Ved ik hvor meget hold der er i det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Villian er ikke omringet af stoffer, men det er rigtigt at Martin har fundet en pige som er kriminel (desværre, tidligere pusher), men jeg tager snart i statsforvaltningen med ham, for hun skal ikke i nærheden af min søn. Så jeg er IKKE ligeglad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hey – før efter billeder af operation – har du droppet det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hej Anna 🙂 jeg er selv en person der drømmer rigtig meget og får dem nogen gange tydet. Jeg vil anbefale dig at gå ind på denne side på Facebook https://www.facebook.com/groups/8990405747/?ref=ts&fref=ts og skriv din drøm 🙂 så sidder der nogen super dygtige medlemmer der kan tyde din drøm.

  Held og lykke

  Hilsen Sabina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Due

  Kan din blog være mere ligegyldig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  Kære Anna – så sød og fantasifuld du er – selvom det ikke lykkedes med den kære filmstjerne er jeg sikker på, at Du nok skal finde en sød og omsorgsfuld fyr i Real life . Det kan godt tage lidt tid men vent tålmodigt – er helt sikker på han nok skal dukke op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villian kan absolut ikke tåle et NEJ.