Jeg bliver hurtigt træt af fyre..

Villian kan absolut ikke tåle et NEJ.

12177713_945149152225454_1292350308_nJeg skal da lige love for at jeg har fået mig en bestemt lille herre! Villian er begyndt at prøve mig af, og det er næsten hele tiden. Han er slem med dørene herhjemme, de skal hele tiden lukkes hvis de står åbne, og skabene skal hele tiden åbnes, og det vil mor her altså ikke have… og det ved han udmærket godt, men han skal selvfølgelig lige prøve.
Han stiller sig ud i køkkenet, og kalder på mig, altså siger “det, det, det” – jeg kommer ud og kigger, hvor han så står med skabet åbent. Jeg siger nej Villian.. Efter jeg har sagt nej, lukker han det halvt, så siger jeg igen.. NEJ.. Det passer ikke herren, så han smækker den og begynder at skrige! Jeg går hen og fortæller ham, at han skal lade vær’, for en eller anden dag sidder hans hånd eller finger fast, og det gør av (ved godt han ikke forstår, men han forstår da et nej). Derefter bliver han ekstra sur og går skrigende ud til spejlet, hvor han så samtidig står og kigger på sig selv, ha ha det ser lidt sjovt ud.
Når disse situationer opstår ignorere jeg ham, og lader ham skrige – for han skal ikke have sin vilje. Når det så går op for ham, at mor faktisk er ligeglad, kommer han normalt ind og giver mig et “undskyld mor” agtig kram. Det er ret sødt…

På billederne er han også ski’e sur, eller det blev han i hvert fald to minutter efter fordi at mormor ikke ville lade ham gå ude på parkeringspladsen alene – der begyndte han virkelig at skabe sig. Han lagde sig på jorden og jeg måtte ikke komme hen til ham, åeh.. det er simpelthen så irriterende. Men ja ja, sådan er de små jo – men når han en dag begynder sådan rigtigt at kunne forstå, så er nej et stort NEJ.
12179363_945149038892132_752499710_n 12200441_945149105558792_402639912_n
hjko1

9 kommentarer

 • Katrine

  Åh gud, det lyder PRÆCIS som min søn!
  Han er samme alder som Villan og prøver virkelig også grænser af, det sku lidt hårdt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du gør det rigtig godt Anna,
  Han er kommet i selvstædigsheds alderen hvor han gør vil gøre tingene selv.
  Men du gør det rigtige fordi han skal os vide det er forkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cathrine

  åååh det lyder som min søn magnus det der.. han er lidt ældre end villan- men ikke meget.. haha.. og gør helt på samme måde som dig!(: og kæft nogen gange blir jeg nød til at vende mig om fordi, jeg ik altid lige kan holde masken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hahaha! Tror ikke du skal være nervøs over om han bliver en hidsigprop.. Det er (forhåbentligt) bare en periode. Min søn Milas er på NØJAGTIGT samme måde, han er 15 mdr. og jeg håndter det ligesom dig.. men det er da røv hamrende irriterende, især når de smider sig og skriger som en i f***** Håber snart det går over og at det bare er en periode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det er præcis som min Emil han er virkelig også begyndt at blive trodsig især det med at smide sig på gulvet og skabe sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg har en søn på 1,5 år og han er præcis ligesådan.. Et nej er lige med en krig og en kamp.. Selvstændige børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Det er godt at du siger nej.
  Hvor gammel er Villian?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det var et sjovt indlæg, kan lige se det for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver hurtigt træt af fyre..