Den bedste, men også mest skuffende..

Vind en ferie til New york og få 70% rabat på rejser!!

corporate-center-new-york_article_landscape_gt_1200_grid
Jeg lavede et indlæg for et stykke tid siden, hvor jeg fortalte jer om min kommende ferie. Jeg skal til Barcelona sammen med min mor og Villian, det er deres julegave fra mig. Barcelona er en rigtig fed by, selvom jeg kun var der i tre timer, så blev jeg en smule forelsket (mega mange butikker og flotte omgivelser), så lige siden 2010 har jeg haft en drøm om at tage derned i et par dage. Nå anyways, jeg faldt lige over en vildt lækker konkurrence inde på Nustay, her.

Nustay har nemlig en konkurrence i gang, hvor man kan vinde et luksusophold for to, til en af følgende  byer: Dubai, London, København, Barcelona, Paris, Rom, Berlin, Stockholm, Oslo eller New York
Da jeg så at man kunne vinde en rejse til Barcelona blev jeg super glad, og jeg krydser virkelig fingre for at jeg vinder – en gratis rejse kan man jo altid bruge, ikk’ ??
– New York turen kunne også være rimelig awesome, men synes det er lidt for langt væk fra DK når man skal have et lille barn med. 

Det eneste i skal gøre for at deltage er, at skrive jeres email, hvor i derefter skriver hvor i gerne vil hen hvis i vinder, deltag HER.

(Man skal godkende med sin facebook, men det skal lige siges at de IKKE kan slå ting op på vegne af facebook)

Nustay kommer også med gode tilbud til folk som er medlem(bliver i automatisk når i har deltaget i konkurrencen), og det er jo altid rart at få tilbudt billigere rejser end normalt. Faktisk får i op til 70% rabat på en masse forskellige rejser! Så hvis jeg ikke vinder, håber jeg at der kommer nogle fede tilbud op omkring rejserne til Barcelona)

8399030866_facb52b042_oBARCELONA, GO GO GO!!!!!

hjko1

Indlægget er sponsoreret af Nustay

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste, men også mest skuffende..