Man kan måske snart kalde mig husejer?

Sådan er børn.. Ja og hva’ så?

IMG_2508 (1)
Jeg er et B-menneske, men når man har et barn, er man tvunget til at stå tidligt op, ergo nu er jeg et (tvunget) A-menneske. Jeg kan ikke engang sove længe mere, heller ikke efter en bytur – står senest op kl. 8! Men det jeg vil frem til er, at jeg er ved at være en smule træt i tiden, da Villian sætter mig på prøve og samtidig med det, vil han gerne op kl. 5-5.30 om morgenen (and I dont like that!). Jeg føler mig også lidt snydt, for hjemme ved Martin sover Villian til kl. 7. Jeg ved ikke hvad forskellen er på her og der, men sådan er det åbenbart bare, damn you Villy-billy.
Anyways… “sådan er det at have børn”, ja…. fortæl mig noget jeg ikke ved, men derfor er jeg da stadig træt af det, specielt fordi jeg er alene om det hele. Men jeg står op med ham, laver mad, hygger og efter en time er jeg heldigvis frisk igen, men når han vækker mig med gråd, så tænker jeg “ej seriøst, gider du lige… SOV”. Når han har grædt i to minutter, så ved jeg at den er god nok… Han er vågen…

Noget helt andet… Hvor er jeg GLAD for, at jeg ikke har et arbejde som hedder fra 8-17 hver dag eller lignende, så ville jeg godt nok være udkørt, altså fordi man har barn samtidig. Jeg er glad for alt hvad jeg laver lige nu, og jeg er glad for at jeg kan tage mig en morfar når Villian er i vuggeren, kæft I really like it. Men samtidig med det, så er det altså også rart at man efter oprydning og sin lille morfar, kan hente sit barn tidligt i vuggestuen eller holde en fridag for den sags skyld.

Sådan er det at have børn.. JA DET ER DET.
hjko1

5 kommentarer

 • Anna

  Måske er det, fordi at vi er gået over på vintertid. Min lille bandit plejer at sove til kl 8 men de sidste 2 uger. Ja der vil han gerne op kl 5:30 måske tidligere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har du ikke job som handicap medhjælper længere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Anna VILLIAN ER SÅ SØD!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan måske snart kalde mig husejer?