En typisk dag for Villian og jeg.

FØR OG EFTER BILLEDER AF MINE BRYSTER!

IMG_2670Jeg synes at det er mega mega mega grænseoverskridende at skulle vise jer det billede ^ ! Jeg får helt ondt i maven af at se billedet, hvor er jeg glad for at jeg ikke går rundt med de to sokker mere. Jeg stod og kiggede ned af mig selv ude i badet her til morgen, hvor jeg bare tænkte “hold nu op hvor har jeg flotte bryster”, tror faktisk jeg sagde det højt, for jeg er simpelthen så stolt.

Efter amningen begyndte mine bryster at blive rigtig tarvelige, de blev grimmere og grimmere for hver dag der gik! Nogle kvinder har det helt fint med det, men ikke mig, ikke når jeg havde så flotte bryster før, og for dælen da… Jeg er kun 23 år OG single!

Det der med at vise jer billeder uden bh (de “gamle” bryster), det kommer altså ikke til at ske – det er simpelthen for flovt og alt for personligt, plus at det er et overstået kapitel.

Nedenunder er der før og efter billeder iført bh, og der kan i SAGTENS se hvor meget der er sket. Mine bryster ligner næsten sig selv (altså fra før graviditeten), iiiiih.. De er så flotte og sidder helt fantastisk!

Endnu engang… 1000 tak til Nygart for det fine resultat! Jeg havde aldrig troet at de ville blive SÅ flotte, i har gjort det så godt.
og HEY… JEG KAN LIGGE PÅ MAVEN IGEN!!! 
PicMonkey Collage

(Der er stadig gratis konsultation hos Nygart, så hvis du overvejer bryster ville det være oplagt at tage hen til dem, fordi det er gratis og fordi at de er super dygtige. Hvis i har lyst, så kan i tilmelde jer deres nyhedsbrev (her), så kan i holde øje med de forskellige tilbud der dukker op. Derudover har de facebook (her) og man kan følge dem inde på snapchat under navnet “nygartsnap”).
hjko1

21 kommentarer

 • S

  Laver Nygart næser? :kissing_smiling_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Du er smuk, ligemeget hvad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er de blevet fine efter operationen. Jeg overvejer selv at få lavet mine, da de heller ikke er verdens pæneste efter graviditet og amning. Må jeg spørge hvor mange mililitter du har fået i?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • spassermulle

   Jeg fik 300 i plus løft 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Tilsammen eller i hver, jeg skal også selv have lavet når jeg engang har pengene og denne graviditet samt amning er overstået. 2 unger er rigligt for mig, og kender selv en anden der også har fået lavet der inde og været super tilfreds.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   300 i hvert bryst 🙂
   Nygart er bedst!! De gør det så godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Hvor er din blonde BH fra, den er virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare sejt så åben du er med din operation. Jeg hader virkelig den tendens hvor nogle kvinder gemmer sig selv væk både hvis de er kede af deres kroppe og ikke får lavet noget, men også hvis de så får noget lavet. Hvorfor skjule sig? Det er så dejligt at læse hvor glad du er og resultatet ser super flot ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor fik du dem lavet Anna, og hvad kostede det vil nemlig gerne selv spare sammen til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Jeg er lidt forvirret, er det øverste billede til højre et efterbillede? Synes din kavalergang dér er meget flottere end på det øverste til højre. Men det ser ud til at være den samme bh, derfor er jeg forvirret om det er et efterbillede eller ej 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Dem til højre er efterbillede.. det var bare for at vise hvordan de sad i bh’en før og så nu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Anna. Tillykke med dine bryster! Hvilken str. bh er du kommet i efter din bfo? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jørgensen

  Hvorfor hedder du “spassermulle” når du svare på ens spørgsmål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser virkelig godt ud Anna! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Så flot lavet!!
  Har selv fået tid til FU. Her til Januar.
  Men måske du kan svare på det, kan ikke finde det på deres side.
  Hvor mange Konsulationer skal man til, før man får en tid til opretionen? Store hilsner fra C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Anna er dine implantater HP?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Jensen

  Hvilken profil fik du i, dine bryster??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En typisk dag for Villian og jeg.