20-80 % RABAT // BLACK FRIDAY

Min weekend blev brugt på dejlige mennesker..

IMG_3392Hej sweeties. Jeg håber at i har haft en sprød weekend, det har jeg i hvert fald (dog sluttede den lidt dårligt).

Min bedste veninde igennem mange år har været hos mig hele weekenden og det har simpelthen været så sjovt. I fredags efter en omgang shopping, tog vi ned på Karma sushi i vestergade, og som mange af jer efterhånden nok godt ved, så ELSKER jeg sushi, jeg er helt tosset med det. Vi spiste virkelig meget, så meget at vi var ved at knække sammen på vej over til bilen, ha ha. AV VORES MAVSER

Jeg har brugt 30 minutter på at skrive dette indlæg, det er jo for vildt.. Snegletempo.. Mit hoved gør lidt ondt på grund af for meget alkohol igår, sååååååååååå min hjerne er lidt (meget) langsom. MEN DET VAR SJAAAAWT.. Vi tog i byen og om lørdagen fik vi gæster, og der blev måske kysset? who know’s.. Ej okay… Nu må jeg hellere stoppe.. Billeder fra i går aftes/nat kommer senere, og så får i måske lidt gossip. C’ya later alligator.

IMG_3396
IMG_3420IMG_3423IMG_3400HIGH FIVE FOR ER SPRØD AFTEN!

Karma sushi ligger på vestergade i Aarhus, men har også en restaurant mere nede på banegårsgade. Man kan sidde inde, men også bestille take-away. God fornøjelse! Kan virkelig anbefale stedet.

hjko1

2 kommentarer

  • Mille

    Anders og Tim er nogle super søde fyre, så hvis der blev kysset, havde de nok et par læber med i spillet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20-80 % RABAT // BLACK FRIDAY