Totally husmor i dag!!

Nogle tilståelser og lidt om mig…

IMG_3566Åh åh… Nu kommer der nogle tilståelser, for jeg har faktisk mange.

– Jeg bilder folk ind at jeg kan lide deres katte, men det kan jeg altså ikke. Det gør ikke noget at de er der, de skal bare ikke gnide sig op af mig, det hader jeg – som i virkelig hader. GO AWAY… LEAVE ME ALONE!

– Jeg røg under hele bryst forløbet, kunne simpelthen ikke lade vær’. Tror kun jeg havde 4 dage på de to måneder hvor jeg ikke røg en smøg, så ja… Jeg har en rygrad som en regneorm!

– Jeg er ofte meget flov efter en bytur, og det er jeg fordi jeg har en tendens til at drikke alt for meget, eller alt for hurtigt – jeg bliver så fuld altså.

– Jeg synger meget dårligt, men jeg elsker at synge og ville ønske at jeg var god til det. Jeg har en app på min telefon hvor den ændre ens stemme, så jeg sidder ret ofte og synger for mig selv mens den optager. HA HA…. Jeg lovede jer også at i måtte høre mig synge, det må i ikke alligevel, i får traumer.

– Ian somerhalder kommer til DK engang til sommer, og jeg skal selvfølgelig afsted da jeg har et mega crush på ham! Jeg er okay skarp til engelsk, men nogle af de ting som jeg gerne vil sige til ham blev jeg nødt til at øve da det var lidt svært at udtale. Så en dag på vej på arbejde øvede jeg mig hele vejen, både på vej derud og på vej hjem. Ja, i know. FREAK.

– Jeg er sikker på at jeg har Danmarks rekord i at kysse, for jeg har dælme kysset med mange igennem tiden, både snav og tantekys. DORG!

– Jeg tissede i sengen i Mexico, der var meget vådt da mig og Malene vågnede, men hun opdagede det heldigvis ikke, da det selvfølgelig mest var i min side, men det var en ordentlig pøl!

– Jeg elsker at spille CS og selvfølgelig også SIMS! Ha ha… Dog er det sjældent at jeg spiller da jeg har en skod computer..

– Mange mennesker tror at jeg har meget selvtillid, men det har jeg faktisk ikke – ikke så meget som folk tror. Når fyrene fortæller mig at jeg ser ski’e godt ud tænker jeg “Ja ja, den er god med dig”. Jeg ved godt jeg ikke er en grim pige, meeeeeeeeeeeen….

hjko1

13 kommentarer

 • Camilla

  Hvad hedder den App du bruger når du synger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor i Danmark kommer Ian? og hvornår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Den 6 maj! Men er ikke sikker på om siden er fake, venter lige og ser så vender jeg tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Okay tak
   Ps elsker dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommer Ian Somerhalder til DK? Hvor har du set det ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommer Ian Somerhalder til DK? Hvor har du set det? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hvornår kommer Ian til København?
  Han er så sindssyg frækt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  HVORNÅR KOMMER IAN TIL DANMARK??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia

   Check Amicitia Events on internet, the Convention is called Bonded by Blood, it will take place 6-7 May in Kobehavn, but for now they only announced the host, they will announce the first guests very soon. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja men tror det er en fake side.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Vi har fuld for forståelse for at du har tvivl om os da vi er nyoprettet. Men du er velkommen til at tjekke os på CVR.dk vi er en oprettet forening og samarbejder med firmaer som er velkendte i både Danmark og udlandet. ved at kalde os fake fordi vi ikke er enige om en samarbejdsaftale er slander og ikke okay.
   Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg er i tvivl, men jeg glæder mig da til at se om de virkelig kommer, men jeg tør ikke købe en billet til 2000-4000 kroner ved noget som er nyoprettet, derfor henvendte jeg mig til jer og så også fordi at det var en god deal for os begge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernllle

  Hvad hedder den der alle du har?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Totally husmor i dag!!