Billeder man ikke ligger på facebook #1

Tiden er der bare ikke til at hjælpe..

IMG_3565De sidste mange uger, eller rettere de sidste 3 år har folk kontaktet mig fordi at de har projekt om reality, brystoperationer, bloggere, Paradise eller livet som “kendis”. Det kommer sådan i perioder, men de sidste 3 måneder er jeg blevet kimet ned af en masse forskellige mennesker som har projekt og jeg må ærligt erkende at jeg ikke svare dem allesammen, da der virkelig er mange. Derudover er der mange mennesker som vil have at jeg skal dele noget for deres skole, eller konkurrencer m.m, og det kan jeg lige så godt sige, at det kommer ikke til at ske – for så kunne jeg ikke lave andet. Jeg er lidt træt af at jeg bliver egoist og jeg ved ikke hvad hvis folk får et nej, det er bare ikke okay.

Jeg har hjulpet så mange, men nu er tiden der altså bare ikke til det mere. Til alle jer som har spørgsmål omkring reality/paradise, så står det hele altså HERLavede jo en hel Paradise uge på bloggen! Derudover står der en masse om min brystoperation, tanker, selve operationen og meget mere. Så istedet for at spørge mig, så tag et lille kig på bloggen, der står det hele nemlig.

Men nu ved i at det kan findes på bloggen, håber det hjælper jer med jeres projekter! Stor krammer herfra.
12335948_962557190484650_487266327_n

hjko1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder man ikke ligger på facebook #1