Flere tilståelser og lidt om mig ... #2

Din kat planlægger at slå dig ihjel! (not a joke)

tbgrr2Det her er ikke en joke, din kat vil faktisk gerne tage livet af dig, men det kan den ikke. Den ved godt at den er for lille, og derfor gør den det ikke, men hvis den kunne – så havde den gjort det.

Nu sidder i nok og tænker “nej, den elsker mig”, but no… Det gør den altså ikke! En kat er selvstændig og har ikke brug for sin ejer. De vil bare have mad og kæles med, og sådan er det bare. Jeg har virkelig læst meget omkring det her, og det er altså rigtigt – de har eksperimenteret med det – og en kat ville dræbe dig hvis den kunne.

Jeg hader katte og har altid gjort det, men nu hader jeg dem da bare endnu mere. Lad jer ikke narre af deres søde øjne (jeg synes ikke de er søde, men creepy – men mange af jer derude elsker deres “uskyldige” lumske katteøjne”), kattene er ligeglade med jer. Dette lyder nok meget hårdt, og i sidder stadig og tænker at dette ikke er sandt, men det må i også selvom. Nu har jeg bare endnu en grund til at hade dem, grrrrrrrrrrrrrrrrrrr….
angst-for-katte_galeofobiSe lige hvor sød den ser ud, men igen.. LAD JER IKKE NARRE!

Er det meget ondt at sige, at jeg nu ikke fortryder at jeg klemte livet ud af den kat som lille? (læs hvordan det skete, her). Ej det var gas, selvfølgelig var det synd for den – selvom de vil dræbe os, så skal vi ikke være grimme ved dem eller nogle andre dyr for den sags skyld. Bare de holder sig fra mig, så er jeg glad. Jeg er en hundepige, og en hund er trofast og loyal. Min dejlige dalmatiner har været min bedste ven siden jeg var 11, desværre skal hun snart aflives, der går ikke så længe. Det bliver rigtig hårdt, men hun har så ondt og så er hun jo gammel. Men hun har været en dejlig ven og har været med til at gøre min barndom perfekt!

hjko1

6 kommentarer

 • Emma

  Anna det kan du ikke værd bekendt at sige Anna. Min kat elsker mig…. BASTA BUM…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   De elsker ikke deres ejer, det gør de altså ikke. Hvis naboen gav bedre mad ville den hellere være der, det skete for min gamle svigermor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hold dog kæft hvor er det dog det mest latterlige indlæg du har lavet.. Hvis godt du bare holder dig til hunde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lol

  Og hvorfor er det så at uanset hvor jeg sætter eller ligger mig, hopper den op på mig lægger sig til ro og begynder at spinde? Og søde, der har jeg sørme ikke mad på mig.
  Tænk lige over at du render at siger at folks måske barndomsvenner prøver at dræbe dem! Det ville jo være det samme hvis jeg sagde “din hund hader dig og vil dræbe dig” og den hund beskriver du som en god ven. Sådan har andre det også.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere tilståelser og lidt om mig ... #2