Han er så dejlig.

KONKURRENCE – VIND EN KJOLE FRA NELLY!

Konkurrence: skriv i kommentarfeltet hvilken kjole du gerne vil vinde.. 


hej
Køb dem her: NLY eve 1, (HER) // NLY eve 2, (HER) // NLY eve 3, (HER) // NLY eve 4, (HER

Hej sweeties! Så er det tid til en lille konkurrence, lækkert ikke? Det er jo ved at være længe siden at jeg har haft sådan en. Denne gang er det en konkurrence om en af disse fine nytårs kjoler fra NELLY,  hvilken en kjoler på nelly.com, er helt op til vinderen selv, dog skal i vælge en kjole inde for nelly’s eget brand (mærke). EN VINDER/EN KJOLE!

Det eneste man skal gøre for at vinde er, at sætte et link i kommentarfeltet af den kjole i ønsker at vinde – som sagt er der en vinder, og vinderen offentliggøre jeg d. 21/12!

Jeg synes simpelthen at kjolerne er så fine, og de er perfekte her til nytår. Jeg skal arbejde nytårs aften i år, så jeg kommer desværre ikke til at få en fin kjole på, men hvis jeg skulle vælge en af disse kjoler, ville det klart være enten nr. 2 eller 4. foroven! Eller naaah.. Måske også 3’eren? Ved ikke helt om 2’eren ville blive for nedringet til mig, men flot er den i hvert fald! 1’eren og 5’eren her nedenunder er jeg også fan af, de er simpelthen SÅ smukke – wauw!

Glæder i jer til nytår, hvis ja, hvad skal i ud på?

UnavngivetKøb dem her: 1  // 2  // 3  // 4  // 5

IMG_30651Denne lækre kjole kunne også være en mulighed, den kan købes HER

hjko1

Indlægget er sponsoreret af nelly.com

197 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han er så dejlig.