KONKURRENCE - VIND EN KJOLE FRA NELLY!

At gå i bad sammen med sit barn NØGEN?!

lJeg skal da lige love for at komikkeren Torben har sat gang i en masse snakken rundt omkring i krogene, ha ha. Nogle mennesker mener at man er pædofil hvis man går i bad sammen med sit barn (i hvert fald som far), mens de fleste andre mener det modsatte.

Hvis jeg skal være helt ærligt, så kunne jeg aldrig drømme om at ligge et billede op af mig selv hvor jeg ligger i et badekar sammen med Villian, og det ved jeg at Martin heller ikke ville gøre. Jeg ved godt at det ikke er det samme da Martin er dreng og det samme er Villian (surprice). Men uanset hvad, så synes jeg at det er lidt for privat, man ser for meget og kommer alt for tæt på. Sdåan et billede, hører efter min mening, ikke til på de sociale medier.. MEN.. når det så er sagt, så synes jeg at billedet viser en hyggestund sammen med far og datter, hvad fanden er der perverst ved at gå i bad sammen med sit barn? Jeg kunne forstå det hvis barnet var ældre, men hun er jo kun en lille pige som nyder tiden med sin far. Vi er alle født nøgne, det skulle lige nævnes HVIS nu nogle var i tvivl.

Billedet høre ikke til på facebook (agree), men der er intet ulækkert og underligt over det. STYR JER!
hjko1

9 kommentarer

 • Rebekka

  Det er jo det mest naturlige. Hvorfor skulle en far ikke kunne det? snak lige om omvendt manglende ligestilling! Desuden ville det kun være perverst og forkert hvis manden skulle få rejsning imens, puhaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kommer folk ikke også liiiidt for tæt på når du på Snapchat ligger billeder op af villian der er i bad??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Arg, man ser jo ingenting overhoved 🙂 På dette billede kan man se alt nærmest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du ikke misset hvad hele debatten omhandler? Det handler jo ikke om hvor man gør af billedet, men selve det billedet viser, nemlig om en forælder bør være nøgen foran sit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det ved jeg da godt, læs lige indlægget igennem igen. Men derfor hører sådan et billede ikke til på facebook blot fordi man vil fortælle at det er ok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise s

  Så ville min mand og jeg i DEN grad være pædofile. Har en søn på 4 år og en datter på 9 mdr. Vi bader ofte sammen i bruseren OGSÅ med min 4 årig søn…. Og han ELSKER det. Så bliver der skudt til måls med bruseren efter badedyrene mm. Mange andre børn begynder hurtigt med deres at ingen må se deres numser osv. Dette er min søn fuldstændig ligeglad med. Efter min mening lærer de da bare at det vores kroppe ser forskellige ud – og det ligegyldigt og du tyk-tynd-bred eller hvad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • israa

  Synes det ulækkert bade med sit barn det er min personlige mening da hvis en pige ser sin tisemand i ung alder kan tænke på at far har anden krop en mor og vil have lettere ved at se andres tisemæmd end en som ikke så sin far nøgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Altså tænker det er mere unormalt ikke at kunne bade med sine børn, da de jo ikke skal føle det er en skam eller synd at være nøgne og tror ikke på at de bliver mere fikseret på det ene eller andet at at se mor eller far uden tøj. Har en dreng på 6 og en pige på 3 og er tiden nogen gange stresset hopper vi under bruseren alle tre. Og kan ikke se forskellen på det billede han har lagt op af sig selv i badet, og på det du har delt på din blog med bryster selvom du holder hænderne over vil jeg personligt mene det er at udstille sig selv meget mere end at de sidder der i badet og ting der ikke skal ses er dækket.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE - VIND EN KJOLE FRA NELLY!