Opdrag dog på din unge..

Juleaften bliver uden Villian i år :(

IMG_3149Vores jul bliver lidt anderledes i år, og det gør den fordi at det bliver uden Villian – i hvert fald for mit vedkommende. Villian skal nemlig være hos sin far, både den 23 og 24 December fordi at jeg skal arbejde (døgnvagter), men det skal nok blive godt, det gør mig ikke noget.

Jeg har aldrig prøvet IKKE at skulle være sammen med min familie d. 24, så det bliver rigtig underligt. Men uanset hvad skulle Villian være hos sin far, så jeg kunne jo ligeså godt arbejde – en jul uden Villian siger mig altså ikke særlig meget.

Min mor har også valgt at arbejde juleaften, så det er helt perfekt, for så holder vi bare julen d. 25 i stedet, så det skal nok blive godt.
Når jeg får fri d. 25 december kører jeg direkte op til Martin og henter Villian, hvor vi derefter vender snuden mod thisted! Det glæder jeg mig super meget til, faktisk kan jeg slet ikke vente til at se min familie, og mine savnede veninder.

D. 26 December skal jeg til en af mine bedste veninders 25 års fødselsdag, og det glæder jeg mig virkelig også til! DET BLIVER SÅ GODT!!! Nu må det altså bare gerne blive den 25! Wup wup… THISTED HERE WE COME

hjko1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdrag dog på din unge..