Sidste morgen med Villian inden JUL..

GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN!

IMG_2030Hej sweeties! Jeg vil bare ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul… Håber at i får jeres ønsker opfyldt, og at i får en dejlig aften med jeres kære. Jeg er på arbejde lige nu, så jeg savner min familie en smule(meget), men heldigvis hygger vi også herude.

Der går ikke længe før vi rammer 2016, og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til en masse ændringer, og nogle projekter som jeg er igang med – men det tager vi en anden dag. Derudover håber jeg virkelig at jeg snart finder den perfekte lejlighed til Villian og jeg, det kunne vi godt trænge til. Anyways… Det var nu ikke det jeg ville skrive om, men gjorde det alligevel, ha ha. Hav en dejlig jul søde læsere, og 1000 tak fordi at i følger med og altid er så kærlige og super rare. Kærlighed herfra! <3
hjko1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste morgen med Villian inden JUL..