GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN!

Sådan foregår juleaften hos familien Due..

IMG_3729Hej sweeties! Jeg håber at i har haft en dejlig jul, og at i har fået alle jeres ønsker opfyldt. Som mange af jer nok ved, så blev vores juleaften først holdt d. 25 december på grund af arbejde, og jeg må ærligt indrømme at det var hårdt at skulle undvære sin familie d. 24, men værre var det heller ikke, der er sikkert mange af jer derude som måske også havde en vagt.

Villian og jeg var allerede i Thisted kl. 11 i fredags, og turen herop var simpelthen såååååå lang fordi jeg glædede mig sådan – havde helt sommerfugle i mavsen, ha ha. Der blev set juletegnefilm og hygget rigtig meget, og allerede kl. 16 gik vi igang med at åbne gaver og danse om juletræ for børnenes skyld. Btw, så har jeg fået de LÆKRESTE gaver i år, trods jeg intet ønskede mig (udover en elektrisk tandbørste, som jeg også fik, yay). Villian han var SÅ sjov da vi dansede rundt om juletræet, specielt da vi sang “nu’ det jul igen, og nu det jul igen”, han synes det var hylemorsomt at vi løb rundt om træet og ind på alle værelser, bette trold.. Det var så cuuuuute!

Villian er lige vågnet, så bliver nødt til at smutte…. Alt i alt havde vi en super god aften, det var dejligt at hygge med familien, og btw så hygger vi stadig. Senere i dag skal vi ned til min faster hvor vi får serveret lækkert mad, mumsi mumsi… Hav en dejlig dag! Resten får i lige i billeder <3
IMG_3730 IMG_3748 IMG_3752 IMG_3753 IMG_3754 IMG_3755 IMG_3757 IMG_3759 IMG_3763 IMG_3787 IMG_3794 IMG_3798 IMG_3800 IMG_3801 IMG_3818 IMG_3830

Stop! Du behøves ikke kigge mere, du finder alt hvad du har brug for til julen på denne gode hjemmeside.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN!