Nu skal det hele væk, og jeg har ondt i maven..

Mørkhåret igen!!

IMG_1394Jeg har besluttet mig for at blive mørkhåret igen, så jeg har fået en tid hos frisøren midt i januar. Mørkhåret om vinteren, og lyshåret om sommeren! Sådan vil det blive fremover. Jeg synes faktisk at både det lyse og det mørke klær’ mig, selvfølgelig ikke alt for mørkt, eller alt for lyst – men en mellemting. Det mørke fremhæver mine øjne og passer virkelig godt til alt slags tøj. Jeg skal til gallafest i slutningen af januar, så jeg har valgt at tage en beige farvet kjole på, og der passer mørkt hår altså bedst, ha ha. Jeg glæder mig!

Hvad synes i? Lyder det ikke som en god idé?

hjko1

7 kommentarer

 • Catrine

  Du er smuk uanset hvad❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jeg er nu vildest med dit lyse hår 🙂 det klæder dig rigtig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg synes at det er en god idé

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det klær dig rigtig godtMen kan også godt lig den hårfarve du havde da du var med paradise hotel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola K K

  Jeg syntes det lyder som en god ide, du er virkelig heldig at både lyst og mørkt klæder dig! Når du skal til den galla, vil du ikke lægge billeder ud så? ❤️ Elsker din blog!! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvis det bliver brunt og ikke rødligt tror jeg det vil se mere naturligt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Anna Due har taget en beslutning om sin hårfarve. Det skal være mørkt om vinteren og lyst om sommeren, skriver hun på sin blog. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal det hele væk, og jeg har ondt i maven..