Min nye kæreste? EIQU OG ANNA ...

Når man har en rygrad som en regnorm…

ssss
Kender i det der med, at man har formået at gøre noget som man er rigtig stolt af? I mit tilfælde er det rygning. Jeg havde ikke røget i lidt over 3 døgn, og jeg havde overhoved ikke lyst til at ryge, og jeg var bare sådan… hold da op.. that was easy! og det skulle selvfølgelig deles på fjæs, for jeg var jo ret stolt af mig selv.

ryg1
Men men men… Uden jeg ved af det, sad jeg 3 dage efter med en smøg i kæften – IGEN. Jeg skulle ringe til en veninde, og vi sidder normalt altid og ryger mens vi snakker i telefon. Vi skriver en sms “skal vi ryge”, og så ringer vi op. Jeg sad og fortalte hende om en episode som jeg var blevet rigtig træt af og stødt over, og pludselig sidder jeg der med smøgen…. Det blev jeg selvfølgelig også nødt til at dele, for jeg vil jo ikke sidde og hæve mig selv, hvis det så ikke passer.. Eller jo det passer at jeg ikke røg i 3 dage, meeeen længere tid gik der ikke. Så jeg røg altså i går, men jeg har ikke røget i dag! say whaaaaaaaaat…… Jeg burde simpelthen tage en kold tyrker, men det er bare så svært når alle mine veninder ryger. fåk.

 

ryg
hjko1

2 kommentarer

  • Wendy

    Nu er det bare heller ikke skude nemt at holde op, eller jo det er det, bare svært at holde ved. Så denne gang har jeg brugt to år på at forberede mig først et 1.5 år med damp også et halvt år med mundspray, og nu er jeg først klar til livet uden nikotin- men har så på heller ingen måde lyst til de sure cigaretter mere …

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye kæreste? EIQU OG ANNA ...