så fræk var jeg...

mine mest læste indlæg i 2015!!

IMG_0359Så blev det nytår, hvor deeeejligt, og jeg håber som sagt at i alle er kommet godt ind i det nye år… 2016! Det skal man lige vende sig til. Der er sket rigtig meget 2015, og det meste af det, har jeg delt med jer her på bloggen, jeg vil lige sige tak til jer allesammen… Tak fordi at i følger med, det varmer rigtig meget! Skriv gerne jeres ønsker i kommentarfeltet, hvad mangler der på bloggen? Nogle forslag?

De mest læste indlæg kommer her:

1. Politiet hentede Martin i nat! (læs det, her)

2. Vi fik skældt ud i svømmehallen! (læs det, her)

3. Martin og jeg flytter fra hinanden (læs det, her)

4. Martin og jeg opdigtede en historie (læs det, her)

5. Billeder fra operationen!! (læs det, her)

kh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

så fræk var jeg...