Billeder man ikke ligger på facebook // VILLIAN! #2

Når man er blogger, så fortryder man af og til..

IMG_1680Jeg er en af de bloggere som deler næsten alt med jer, og jeg må ærligt sige, at det er dejligt at komme ud med de ting man brænder inde med. Det er mærkeligt, men jeg føler at de fleste af jer læsere er en del af mig, da i har fuldt mig i tykt og tyndt, og i støtter mig og de fleste af mine beslutninger. Dog er der nogle gange hvor jeg godt kan sidde sådan “fuck, hvorfor udgav jeg dette indlæg?!”.

Hvis jeg virkelig brænder inde med noget, og er rasende – så deler jeg det med det samme uden at tænke mig om, det er så dumt. Men som mange af jer nok har lagt mærke til, så sletter jeg opslaget eller indlægget efter få minutter, ha ha. For mig er det bare rart at få skrevet ned, udgivet og derefter SLET.

Derudover kan det godt være lidt hårdt at skrive tingene ned, eller nej – ikke når man skriver det ned, men når man efterfølgende skal læse det igennem. Når jeg skriver, så kommer det lige fra hjertet, intet filter! I går skrev jeg om året der gik (2015), som var et år på godt og ondt (læs det, her). Jeg læste indlægget igennem i dag og blev rigtig irriteret og havde lyst til at lave et indlæg kun om det!

Men ja, det jeg prøver at sige… er at jeg er glad for jeres støtte, virkelig. Der er rigtig mange mødre derude som kan sætte sig ind i mit sted lige nu, og det er dejligt med lidt opbakning. Hvis jeg skriver noget tåbeligt og helt hen i vejret, så må i gerne stoppe mig, do it! Det har jeg nogle gange brug for… I think… Anyways… Hav en dejlig aften, endnu engang kom der nogle dumme frustrationer som lige skal sluges… Nu vil jeg have suppe, det smager så dejligt. Kys
IMG_1710
kh

4 kommentarer

 • Nellie

  Hej Anna. Jeg kan virkelig virkelig virkelig godt forstå dig, og jeg ville blive sindssygt rasende hvis en pige (og med fodlænke?!) skulle omgås med mit barn, og det er pisse uretfærdigt og nederen. Nu håber jeg ikke det støder dig men.. Læserne her elsker jo indlæggene, sladderen og bare at følge med, men nogen gange må man holde ting mellem familien for fredens skyld, og især for barnets skyld. Du skriver selvfølgelig lige hvad du vil, men et godt råd er at når du ved at indlæg er dumt så lad være med at læg det ud. Selv det at snakke med lidt for mange veninder kan få en helt i det røde felt bare af ren opbakning af ens følelser og så er man pludselig i det røde felt og det hele virker dobbelt så slemt. Jeg forstår det godt, men jeg taler bare af erfaring, jeg har delt alt for meget med venner og veninder og det bider en i røven en dag, og kan kun forestille mig det kan gøre tusind gange værre med 1000 af piger der sidder her og læser med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ved at du har ret, som jeg også selv skriver! Men nogle gange kan jeg bare ikke lade være… Jeg er bare meget følsom, og har brug for at snakke om tingene..desværre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Gåsen er nok lige det fedeste udtryk til dato Jeg forstår dig fuldt ud – tiltrods for at jeg ikke er mor endnu. Sådan en gås (elsker det ord!) har slet ikke fortjent at komme i nærheden af skønne Villian❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder man ikke ligger på facebook // VILLIAN! #2