Jeg er bange for at mine bryster punkterer...

Jeg trænger til at komme væk ..

IMG_3903Er jeg den eneste som godt kunne trænge til at komme ned sydpå? It’s too cold here in Denmark, I hate it… og min vinterjakke er gået i stykker, så render rundt i en efterårsjakke – det er nok grunden til at jeg ligger syg lige nu, flot Anna… Eiqu, Timm og jeg har snakket om at tage på en lille ferie, bare i et par dage engang i Marts eller April. Jeg har meget svært ved at undvære Villian, virkelig… Når jeg er børnefri SKAL jeg igang med et eller andet, jeg kan simpelthen ikke sidde alene. Så det bliver ret spændende at se om jeg overhoved kan få mig selv til at rejse, men jeg tror jeg kunne have godt af at komme lidt væk, har så meget i mit hoved for tiden. For mig bliver det nok en 5 dage, så mon ikke jeg overlever, eller hvad? 

Jeg tror at vi bestiller rejsen igennem Secret Escapes, da de har så mange gode tilbud. Jeg får tit deres nyhedsbrev, og ved at man tilmelder sig det, får man op til 70% rabat på alle mulige forskellige rejser (her), og det mine damer og herre… ER AWESOME!!

Hvis i vil have 70% rabat på rejser, så kan i få det, HER ..

kh

Dette indlæg er lavet i samarbejde med secret escapes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er bange for at mine bryster punkterer...