Jeg er HELT mørkhåret nu!!

Villians reaktion på mit nye hår!

IMG_3619Som de fleste af jer nok har set (ellers, se billeder HER), så er jeg blevet mørkhåret, ikke bare lidt – men meget! Jeg var ret spændt på at se Villians reaktion, for det er jo alligevel en ret stor forandring, det var også noget af det første folk kommenterede på da de så mig i vuggestuen.

Jeg kommer ind i Villians stue, og spotter ham henne ved sofaen. Jeg kalder på ham, og han kan jo selvfølgelig genkende min stemme. Han vender sig rundt og løøøber over til mig med et kæmpe smil på læben, men halvvejs over forsvinder smilet (en smule) og så står han bare der, som et kæmpe spørgsmåltegn. Han begyndte at rive i mit hår, måske troede han at det var en paryk eller en underlig form for hat? Han rev og rev, og kiiiiiggede skævt. Det så simpelthen så sjovt ud, og han gjorde det faktisk meget i løbet af dagen, virkelig ærgerligt at jeg ikke fik filmet det!

Det må da også være forvirrende, først lyst – så mørkt. Men eeeeej, hvor var det sjovt.

IMG_3635Unavngivet

5 kommentarer

 • Nikoline

  Hej Anna. Først vil jeg bare sige; du har en rigtig god blog, du virker vildt sød og Villian er også mega nuttet.
  det er sikkert et lidt underligt spørgsmål, men er Villian hybermobil? Jeg har fx lagt mærke til at hans knæ knækker lidt over hvis du forstår? Det er sikkert bare noget jeg bilder mig ind, jeg er nemlig selv meget hybermobil så jeg kigger altid på andre for at se om de også er hybermobile

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak 🙂
   Det er de fleste børn i den alder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Husker tydeligt da jeg gik fra lys til mørk, og jeg skulle hente min søn i børnehaven på 3 år, sagde som jeg plejede “Hej skat” han kiggede på mig og sagde “du ikk min mor, min mor har ik sort hår” og jeg skrald grinte.. Fik ham forklaret at jeg var hans mor bare med nyt hår, inden han besluttede sig for at tage med mig hjem, spurgte han en pædagog om det var hans mor, dette kunne hun jo så bekræfte at jeg var, så gad han godt med mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anna
  Dit nye hår klæder dig vildt godt, jeg elsker det☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er HELT mørkhåret nu!!