Get the look <3 VIDEO.

Jeg får ikke engang sagt farvel :'(


IMG_3730Tårerne triller ned af mine kinder lige nu, av mit hjerte. Min mor ringede til mig igår med en rigtig trist meddelelse. Min elskede hund Molly, skal aflives på torsdag – og jeg får ikke engang sagt farvel.

Molly ville være blevet 13 år i marts, det er godt nok også mange år! Hun har holdt sig godt, men nu kan kroppen bare ikke mere – selvom hun så ivrigt prøver at ignorere hendes smerter. De sidste to uger har hun skidt og tisset indenfor, og det har hun aldrig gjort før – plus hun er halvblind og har svært ved at høre.

Vi vidste godt at der ikke ville gå længe, men når man så endelig står i det, så rammer det virkelig! Hun er verdens skønneste hund… Jeg fik hende i 11 års fødselsdagsgave, og jeg var så lykkelig, den bedste gave nogensinde. Jeg får ikke sagt farvel, da jeg ikke kan bære det. De sidste par gange jeg har været i thy, har jeg altid givet hende en krammer inden jeg gik – for som sagt vidste jeg godt at der ikke ville gå længe. Min mor kommer til at sidde med hende på torsdag, og det er hende hun er tættest med nu.

Vi har haft så meget sammen, et ret unikt bånd. Kort tid efter jeg fik Molly gik jeg til udstilling med hende i omkring 3 år, og vi nød det i fulde drag. Træningen nede på engen og ja, bare hyggen ved det. Hun er en smuk hund, og vandt selvfølgelig et par gange (STOLT).

Det gør så ondt……. Næste gang jeg skal til Thisted er hun der bare ikke, og hendes kurv og madskåle er højst sandsynlig fjernet, dog ikke hendes hundehår, for shit hun fælder! Tror aldrig nogensinde min mor får dem alle væk uanset hvor meget hun gør rent. Bare jeg ser et hundehår begynder jeg at hyle! that’s for sure.

Hun var min bedste ven i mange år, og Villian var også begyndt at få et godt forhold til hende.

Hvil i fred Molly <3 🙁

IMG_3734 IMG_3736
18281_4993725128997_473910360_n374625_10201070363429334_1046565327_n535949_10200892462301917_545539907_nIMG_3715

11 kommentarer

 • Victoria

  Sødeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvil i fred sødeste Molly. :/ kan godt forstå du er så ked af det. Det er forfærdeligt at miste sit barndoms kæledyr og ven 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Anna !
  Jeg ved hvad følelse du sidder med det føles forfærdeligt lidt aller som at miste en del af sig selv ! D 10/9-13 mistede jeg min elskede dreng som ville være blevet 12 år han var mit et og alt ! Selvom det snart er 3 år siden er jeg stadig ikk kommet over ham og tror aldrig jeg kommer det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Føler med dig Anna! Har næsten også lige mistet min hund:( hun ser godt nok dejlig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Føler med dig Anna! Har næsten også lige mistet min hund:( hun ser godt nok dejlig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg kender det kun alt for godt. Vi måtte desværre sige farvel til min elskede hund Bailey den 12 december sidste år. Hun blev 11 og 3 mdr, og havde slid gigt og desværre tror vi hun fik tarmslyng til sidst, så vi måtte sige farvel :'( det er stadig hårdt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Anna det er så sørgeligt at miste sin hund for sirga 3 år siden blev min hund os aflivet og det var så hårdt. Det var så hådt at jeg ikke kunne sige farvel men det fortryder jeg rigtig maget at jeg ikke gjorte. Men jeg hade det ligt beder der jeg sage farvel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kender det alt for godt for kort tid siden mistede vi også vores elskede hund, han var gammel politi hund hans første ejer døde så fik vi ham jeg savner ham ubeskriveligt meget jeg har aldrig grædt så meget! Der er ikke andre hunde som ham jeg elsker ham og har gemt hans hår han var min store hund!
  Hvil i fred molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna.
  Jeg kender følelsen! Jeg sad bogstavelig talt og græd da jeg læste det.
  Vær stærk og tænk på alle de gode minder i så har sammen, hun vil altid være hos dig. Det er jeg sikker på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tænk at man kan blive så rørt og trist over en andens hund man slet ikke kender.. føler virkelig med dig!! :'( Glæder mig overhovedet ikke til min egen skal afsted.. Bare tanken om det, puha 🙁 Men forhåbentlig har hun nogle år endnu da hun er en sund og rask ældre dame!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Anna Due må dog sige farvel til sin hund, Molly, på afstand. Molly er næsten 13 år – og har det ikke godt længere. Derfor skal hun aflives torsdag, skriver Anna Due på sin blog: […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look <3 VIDEO.