Mine forårs favoritter <3

Det kan virkelig sætte mit pis i kog.

IMG_4660Jeg lavede et indlæg for et par dage siden, faktisk en uge siden – omkring en ny fyr som jeg har mødt (læs det, her). Det er en fyr som jeg rigtig godt kan lide, men kærester er vi ikke og det ved jeg ikke om vi bliver, for altså… Vi har kun kendt hinanden i en uge?

Men han er rigtig dejlig, og jeg føler virkelig at jeg kender ham. Han er en af de sødeste fyre jeg har mødt, og jeg kan mærke han er oprigtigt. Okay, det var ikke der jeg ville hen med dette indlæg, ha ha. Pladder pladder…

Jeg fik rigtig mange lykønskninger i går omkring ham, for der går rygter om at vi er blevet kærester. Det gjorde mig ret forvirret, for det har jeg da aldrig nævnt nogle steder?

Så finder jeg ud af at realityportalen lige havde et behov for at opdigte en lille historie, for at folk skulle klikke sig ind på deres link. Jeg har åbenbart en kæreste nu, og han har holdt mig vågen i flere nætter. Ej come on! Det er fandme ikke okay, at i opdigter noget om mig, for at få flere læsere. Det er ikke første gang jeg har haft problemer med realityportalen, men nu melder jeg mig helt ud af det der.

Jeg er glad for en fyr, JA… Men vi er ikke kærester!

Men nu ved i det, rygterne er altså ikke sande. Jeg skal nok selv fortælle hvis jeg kommer i et fast forhold, men det ved de fleste af jer også godt <3

Surt opstød, sorry – det pissede mig bare af.

God søndag!

Unavngivet

5 kommentarer

 • Caroline

  Det er bare vildt irriterende sådan noget! Synes godt nok det er ondt at sidde og opdigte historier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Anna.
  Prøv hør her, du sku også et menneske der har ret til privatliv, syntes faktisk det er direkte usselt at sådan nogen som realityportalen har behov for at gå ind og opdigte forskellige ting omkring mennesker, bare for at blive “større” og mere læste. Undskyld mit sure opstød også, men det var da lige lovlig voldsomt 🙂
  God søndag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej Anna
  Først og fremmest en super fantastisk blog så bliv bare ved med at skrive på den måde du gør, du ærlig og kommer ud med det du mener så fedt!

  Så du selv nævner, lavede de bare den artikel for at få læsere men også reklame for dem. Dem som følger og kender dig ved bedre end at tro på det som realityportalen skriver.

  Men kæmpe respekt herfra og fortsat god søndag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg forstår sgu godt, at du er sur. Det er aldrig fedt at læse ting om en selv, der ikke passer. På den anden side så er du også realitystjerne og blogger og dermed et kendt ansigt. Og det kommer vel ikke som nogen overraskelse for dig, at nogle medier lever af at opdigte historier omkring kendte mennesker! Du vidste, hvad du gik ind til, da du “valgte” at blive kendt, og det er desværre en – meget uretfærdig – del af det. Du må hellere lære at leve med det, for der kommer nok ikke mindre af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  Hi Anna 🙂 Jeg tænker det med, at holde dig vågen om natten – er det ikke blot ment sødt sådan at, det lyder som om du svæver på en lyserød sky 🙂 jeg tænker måske du skulle lade din fantasi sætte fri 🙂 medmindre den fyr har sagt at I ikke skal annoncere, at I er kærester 😉 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine forårs favoritter <3