Det kan virkelig sætte mit pis i kog.

Villians yndlings leg – plus en konkurrence!

IMG_4362Man må sige at Villian han er vokset en del, og hold nu op, hvor er han blevet sjov! Jeg elsker den alder han er i lige nu, også selvom han er lidt i trodsalderen. Villian har altid hadet at få skiftet ble, men det er heldigvis begyndt at vende nu. Før i tiden skreg han, og løb med det samme han så en ble. Jeg kan love jer for at det var en kamp, både for Martin og jeg!

Meeen… Så kom mor her med en rigtig god idé! Jeg er jo begyndt at købe Libero Touch bleerne (eller har jeg gjort siden de kom ud), som jeg også har skrevet om før (læs det, her). Villian elsker når man fjoller, og specielt hvis det går ud på at have et eller andet på hovedet (intern leg vi har). Så jeg tænkte, hvorfor ikke tage bleen på hovedet, og på den måde gøre det til en sjov og hyggelig stund? VED I HVAD? Det hjalp… Han skraldgriner hver gang vi får den på hovedet og leger titte-bøøøh, så det har virkelig givet pote. I får lige en video en dag, det er så komisk!

Nu når vi alligevel har gang i ble snakken, så kan jeg klart anbefale disse libero bleer. Den har en fantastisk sugeevne, og så er den bare så dejlig blød og lækker. Han tisser aldrig igennem om natten med dem på! Og når jo, så har jeg da også lige en konkurrence til jer, bum bum – lækkert ikke?

KONKURRENCE om 2 måneders forbrug af Libero Touch !
Det eneste i skal gøre for at deltage er, at skrive jeres navn + den størrelse bleer i vil have i kommentarfeltet. Jeg offentliggøre vinderen efter et par dage. Alle er velkommen til at deltage!

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Libero <3

IMG_4365
IMG_4733

Unavngivet

   

180 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan virkelig sætte mit pis i kog.