Villians yndlings leg - plus en konkurrence!

In love with red <3

IMG_4802Køb det her: Burberry solbriller, HER // Jofama (Kenza 9) skindjakke, HER // C.A shoes, HER // Vila Jeans, HER //

Jeg er fuldstændig forelsket i dette sæt, specielt Jakken, stiletterne og solbrillerne! Det er sjældent jeg kommer ud af min lille hule for at få taget nogle outfits billeder, men nu var det altså på tide at få det gjort igen. Jeg elsker rød… RØD RØD RØD.. Simpelthen så flot.

Skoene er ret unikke, da der kun er blevet designet 10 par! De er købt inde på C.a shoes (her). Deres koncept er KUN at lave 10 par af hver, så igen… Ret unikt… Jeg er fan.

Hvad synes i?
PicMonkey CollageIMG_4774 (2)IMG_4801IMG_4785IMG_4811 (2)UnavngivetAFFILIATE


Designerbriller, solbriller, briller med eller uden styrke til de bedste priser lige nu, er svært at komme udenom. Hos Smartbuyglasses kan du lige nu opnå op til 70 procents rabat på mange modeller. Bruger du briller eller er du vild med de nye smarte solbrillemodeller, så skal du nok ind forbi deres shop, og se om der ikke lige skulle være noget det kan fange din interesse.

Briller og solbriller er ofte ikke billige, og så gælder det om at slå til rimeligt hurtigt. Det er sådan med tilbud og rabatter, at der hvor der er mest at spare, bliver der hurtigst udsolgt. Så du skal ikke vente for længe med at finde dine nye favoritter, for så bliver de bare taget af en anden som gerne vil spare mange penge.

Når du handler på internettet, så kan du regne med hurtig ekspedition, ingen kø, og varerne kommer med posten i løbet af få dage. Det bliver ikke nemmere.  Følg linket her og find det hele.

sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villians yndlings leg - plus en konkurrence!