5 ting som får mig til at skraldgrine!

Villian har selv fundet vinderen! LIBERO KONKURRENCEN <3

IMG_4363Hej sweeties! Jeg lavede en konkurrence i sidste uge (læs, her), om to måneders forbrug af libero bleer… Der er rigtig mange som har deltaget, og virkelig fedt… Nu vil jeg ikke trække tiden ud, eller jo – jeg vil faktisk lige sige at det var Villian som valgte vinderen, sejt ikke? (eller han kiggede i hvert fald med og pegede) Derudover er jeg lige nu ved at dø af grin over billedet ovenover, ha ha! Kæft han ser sjaaaaw ud, min lille prop… Han er så dejlig… Okay, sorry! Tænker for meget, taler for meget.. 

VINDEREN AF DE TO MÅNEDERS FORBRUG AF LIBERO BLEER ER:

Michelle Slivsgaard

“Min datter Emaya elsker også vores interne ble skifte leg. Vores er hovedsageligt “hvad er det nu mor må ved Emayas butteliv?” Også kilder vi lige lidt på buttelivet. Men hun ville gøre rigtig godt brug af str 5”. 

Stort tillykke! Håber at du bliver glad for bleerne.. Skriv dine oplysninger til mig via. mail så vi kan få sendt bleerne afsted – annaduen1@hotmail.com <3

Unavngivetsponsoreret og lavet i samarbejde med libero

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting som får mig til at skraldgrine!