Hjemmearbejdende og en larmende NABO.

Happn gør det meget nemmere!

ll
Hey sweeties… Som i nok har læst før, så er har jeg aldrig været den store tilhænger af dating app’s. Jeg prøvede tinder, og det var virkelig ikke mig – NO GO! Jeg lavede faktisk også et indlæg om hvor forfærdeligt jeg synes det var. Men så blev jeg anbefalet Happn appen, som overraskede mig positivt. Jeg oprettede min bruger derinde for 6 måneder siden, og jeg kom da i kontakt med et par stykker, dog kom der aldrig nogle dates ud af det, da jeg ikke er særlig god til sådan noget. Tro det eller ej, men jeg er faktisk ret genert når det kommer til sådan noget, hi hi.

IMG_4993

Jeg er sammen med M nu, så brugeren skal selvfølgelig slettes igen… MEN jeg ville lige dele den med jer, da det nok ikke er jer alle som kender den, men godt kunne tænke sig at møde nye mennesker på en cool måde eller måske finde kærligheden? For hvem vil ikke det….

Happn er en ny måde at møde mennesker på, som man måske er i nærheden af i forvejen. Når man krydser veje med en, som også har Happn, kan man se deres profil.

Når de personer man har passeret er kommet op på ens tidslinje (eller hvad man nu kalder det)… Så kan man vælge om man vil LIKE dem, altså ved at trykke på hjertet. Hvis de har gjort det samme, så har man et match! Ret smart jooooo..

haåå

Det er ski da sjovt at man via en app kan se hvem man lige har passeret, uden at have lagt mærke til det? Det synes jeg i hvert fald… og så er det altid nemt lige at få en samtale igang!

Men i hvert fald… Til jer derude som er single, og har brug for lidt kærlighed (forhåbentlig), så er happn et godt bud! og igen.. Så er det en sjov måde at møde nye mennesker på. Spring ud i det <3

Min veninde er fan af app’en, sådan VIRKELIG obsessed… Hun bruger den dagligt, og har mødt rigtig mange søde fyre, dog er hun efter min mening AAAALT for kræsen! Giv dem nu en chance, altsååååååå..

IMG_5003

Unavngivet

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Happn <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmearbejdende og en larmende NABO.