Nu ved jeg hvad jeg vil, og jeg glæder mig!

YES YES OG ATTER YES!

yesyesYES YES YES.. Nu er rejsen til Malaga med M bestilt, og vi glæder os virkelig meget. Det bliver dejligt at få 4-5 dage sammen med ham, hvor vi bare kan slappe af og nyde hinandens selskab. Der er under en måned til, yaaaay…

Vi håber på godt vejr, så vi kan få lidt farve – men hvis ikke, så går det nok… Bare det at komme væk bliver rart, og så sammen med en man godt kan li’. Det er faktisk første gang at jeg skal på ferie med en fyr som jeg ser, så det bliver spændende og godt for ham, for så har jeg intet at sammenligne med, ha ha.

Jeg er meget tryg i M’s selskab, haha (m’s selskab, det lyder sjaaawt), men det er jeg. Når det kommer til lufthavne, så er jeg virkelig en dør… Jeg har dårlig stedsans og bliver hurtig i tvivl om jeg nu gør det rigtige og er det rigtige sted. M har jo helt styr på lufthavne, fly og alt det der, så jeg er tryg og følger bare med, skønt!

Åååååh alt den kærlighed, hva? ha ha.. Jeg glæder mig.

Unavngivet

sponsoreret-indlaeg

Lån penge til det, hjertet begærer

Man tænker altid på, hvad man ville gøre, hvis man nu havde en hel del penge. Man kunne købe det nyeste tøj, som man bare altid gerne ville have eller gå efter en helt ny computer. Man kan generelt gå efter materielle ting, som man altid har ønsket sig, når man bare går i den kedelige hverdag og tænker over, hvad man egentlig gerne vil have. Hvis man dog virkelig skal tænke over, hvad man gerne vil have, hvis man havde lidt flere penge, så skal man nok tænke mere på minder og generøsitet. Det er nemlig ikke altid, at man kan bruge det materielle til så meget i længden.

En af de vigtigste ting og mest betydningsfulde ting man kan gøre er at få minder og oplevelser med sine venner, familie eller kæreste. Man kan tage ud og opleve verden, hvor man kommer hjem med et helt fornyet sind. Det er derudover også vigtigt, at man tænker på velgørenhed. Der er mennesker, der har den del mindre end alle andre, hvor det er vigtigt, at man også giver noget til dem. Man kan få alle disse drømme realiseret, hvis man vælger at låne nogle penge. Lån 50000 kroner og få et helt fornyet liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu ved jeg hvad jeg vil, og jeg glæder mig!