Min mening om den nye sæson af Paradise hotel?

Vi har mistet vores bedste ven..

12026623_1023100141097021_1844504430_nVi har mistet et familiemedlem… Verdens bedste Molly kunne ikke mere, og vi måtte derfor tage afsked med hende i går. Vi vidste allesammen godt at der ikke ville gå længe, hun er en gammel hund og det er bare et spørgsmål om tid. Men en ting er sikkert, hun skulle ikke lide og her til sidst begyndte hendes bagparti at stå helt af og hun gik ind i alt.

Hun blev aflivet i går, og det hele foregik meget stille og roligt – min mor ringede lige efter, og der var vi selvfølgelig helt ude af den, så der blev ikke sagt særlig meget, hun ville bare fortælle at nu havde de taget afsked. Men så ringede min bror senere og fortalte hvordan det hele foregik, og hun var glad inden hun tog afsked. Molly var faktisk min hund, og der er sikkert mange derude som ikke forstår hvorfor jeg valgte ikke at tage med til dyrlægen. Men det kan jeg gøre jer lidt klogere på nu.

Jeg valgte ikke at tage med, da jeg simpelthen ikke ville kunne klare at se hende “forsvinde”. Min mor var med og min tvillingebror, så hun havde sine nærmeste med sig. Jeg har ikke fortrudt at jeg ikke tog med, og det kommer jeg aldrig til! Rasmus fortalte hvor hårdt det var at komme hjem til en tom kurv, madskålende og hundehår over det hele, men ingen Molly. Puha, begynder helt at græde og jeg får så ondt i maven ved tanken. Så derfor valgte jeg IKKE at tage med, og så har jeg også Villian at tænke på. Jeg tager til thisted på Tirsdag, sammen med Villian, og der begynder jeg 100% at stortude. Jeg har grædt, meget endda, men jeg tror først det hele sådan rigtig går op for mig når jeg kommer hjem til mine forældre. Molly tager altid imod os, med hendes kæmpe smil og lovrende hale – og det kommer jeg ikke hjem til mere, hold kæft hvor bliver det svært. Molly har været med til at give os en perfekt barndom, vores trofaste dejlige hund.

Jeg fik Molly i 11 års fødselsdagsgave, efter at have ønsket en dalmatiner i laaaaang tid. Hun var mit et og alt da vi var små! Jeg gik til udstilling med hende, trænede med hende og ja, en masse skøre og sjove ting… Jeg havde hende engang med ude og rasle, hvor hun blev klædt ud, ha ha – kæft det var akavet.. Hvem tager ud og rasler med sin hund? Men hey, det siger lidt om vores forhold, hun betød rigtig meget for mig. Hun var rigtig lærenem, og kunne nærmest alt – selv at spille død, he he. Jeg savner hende allerede.

(Hvis i har lyst, så kan i læse historien om Molly HER. Den er ret speciel)

13 år STÆRK GÅET! Sov godt min skat. Molly-huuuuuuund <3 

804714_1023100051097030_643735979_n 12167561_1023100097763692_1541199618_n 12188293_1023100031097032_744798488_n
Unavngivet

4 kommentarer

 • Kirsten Thulesen

  Søde og smukke Anna, det er jeg vildt ked af at høre.
  Du ønskes en dejlig aften <3

  Hilsen Kirsten
  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det er aldrig sjovt! Min hund døde for 5 år siden, og jeg var med mine forældre til dyre læge for at få ham aflivet da han var syg, men det er sgu ikke sjovt at se sin elskede bedsteven sove ind, så jeg måtte gå ud derfra fordi jeg ikke kunne klare det, min mor efter mig, så min far stod derinde helt alene med dyrlægen og vores hund! 😔 Der vil være tomt længe, men man skal bare tænke på alle de gode minder! ❤️❤️
  Det bliver nok svært for Villian at forstå Molly ikke længere er hos mormor og morfar! 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er så ubeskrivelig hårdt at sige farvel til sik bedste ven! Jeg mistede selv min hund i november måned og savner ham hele tiden!
  Jeg er rigtig ked af at høre du har mistet Molly!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg valgte ikke at tage med, da jeg simpelthen ikke ville kunne klare at se hende “forsvinde”. Min mor var med og min tvillingebror, så hun havde sine nærmeste med sig. Jeg har ikke fortrudt at jeg ikke tog med, og det kommer jeg aldrig til! skriver hun på sin blog. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om den nye sæson af Paradise hotel?