Verdens dårligste stedsans... BIG MISTAKE

5 Skøre ting som Villian har sagt/gjort! HØM-HØM I TELTET…

IMG_5313Børn kan være ret sjove engang imellem, de gør i hvert fald nogle underlige og vildt sjove ting engang imellem. Her er 5 ting som Villian har gjort eller sagt…
________

1. Villian fik lov at rende rundt uden ble, som han gør hver aften. Jeg havde Martins mor på besøg, så vi sad lige lidt ukoncentreret og snakkede. Villian har et legetelt, som han er rigtig glad for. Men ja, vi sidder og snakker – men pludselig kommer der en duns af hømhøm, ha ha. Jeg kravler ind til Villian, og ved i hvad? Han sidder med den største hårde hømhøm i hånden. Det første jeg tænkte var “hold da keje, det er jo en voksen hømhøm!” derefter tænkte jeg “ad, væk med den” og smed den ud i toilettet, hvorefter Villian kom i bad. Seriøst, det var virkelig klamt! ha ha ha….

___________
2. Jeg var i aldi for 2-3 uger siden, for at handle ind sammen med Villian. Han elsker at handle ind sammen med mig, og er med til at løfte nogle af varene, så han kan smide dem op på bånden når vi er færdige. Jeg bukker mig ned efter noget kød, og skulle selvfølgelig have det med 3-7 %, så det tog måske 15 sekunder. Jeg vender mig om for at give Villian kødet, og så er han væk! Jeg tænkte at han var omme bagved køleren… Men det var han ikke! PANIK.. Jeg småløb rundt i hele butikken og han var der ikke, INGEN STEDER! ekspedienten hjalp med at lede, både udenfor og indenfor.. og til sidst blev kunderne nervøse på mine vegne og vi ledte allesammen… Mit hjerte, kæft hvor gjorde det ondt. Det eneste jeg kunne tænke var “han er blevet kidnappet”. Jeg løb op til køleren og var lige ved at bryde sammen, pludselig får jeg øje på hans jakke.. Jeg vender rundt og ved i hvad? Så sidder banditten inde bag ved de flåede tomater, hvor han havde gemt sig. Jeg bukkede mig ned og fortalte ham at det må han aldrig gøre igen! Han begyndte at grine, for han ville jo bare lege gemmeleg! Bagefter var jeg ret flov, og skyndte mig ud i en fart! På vej hjem i bilen stortudede jeg. Det var underligt, skørt og ubehageligt.
______________________________________________________________
3. Som skrevet længere oppe, så får Villian lov til at rende i bar’ røv hver aften efter badet. Det med pøllen er kun sket en gang (heldigvis), men han skal af en eller anden mærkelig grund ALTID tisse efterfølgende, og det de mærkeligste steder han gør det. For et stykke tid siden havde han lagt en tallerken på gulvet, og på tallerkenen var der en bolle med ost. Jeg kommer ind i stuen, og så er han gudhjælpende igang med at tisse på den, og det var altså bevidst. Han gør det mærkelige steder, også på gulvtæppet eller i sengen – det er som om, at han gør det for at jeg skal have mere at lave… Han er en lille rebel!

__________________________________________________________
4. Hvis Villian taber et glas saftevand på gulvet (med vilje, evig og altid), så går han ned på alle 4 og begynder at slikke det op. Det er satme mærkeligt, lille V… Du er altså ikke en hund!

__________________________________________________________
5. Jeg ved ikke om det her er skørt, det er det nok ikke – men sødt er det (ifølge Martin). Tit og ofte inden Villian skal i seng, sidder vi og læser i hans ynglings bog OG kigger på billeder i fotoalbummet. Jeg snakker selvfølgelig meget om “far” og fortæller historier, som han sikkert ikke forstår noget som helst af, men han ved i hvert fald hvem far er. Jeg peger tit på mig selv og siger “kan du sige mor” og hver eneste gang kigger han mig dybt i øjnene og siger “FAR”, ha ha ha…. TAK FOR DET!

:__________________________________________________________

Hvad med jer andre? Skriv gerne nogle historier som jeg kan dele på bloggen. Hvad har jeres børn sagt eller gjort af skøre ting? 😀 Del gerne.

IMG_5329Unavngivet

   

5 kommentarer

 • Lene

  Vi har en søn på 2 år. Vi havde været til et foredrag – “Hvis ikke skæld ud, hvad så?” Her lærte vi at når vi er ude at gå tur, og han ikke vil gå videre, så kan vi sige at der er en missekat lidt længere fremme, og så kommer han 😉
  Nå men det virker faktisk! Han gjorde det bare også ved os en dag.. Vi var ude at gå, ham på scooteren, og så siger han miav og peger længere fremme. Både hans far og jeg går længere frem for at kigge efter katten, hvorefter knægten forsvinder ind i en have (som han godt ved at han ikke må). Vi var flade af grin 😂 Så den med katten har han regnet ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   HA HA HA HA!!!! Kunne lige forestille mig situationen med “katten”, kæft hvor sjovt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kibenich

  Da vores søn Thomas var 2 år (idag 8år) tumlede vi inde i sengen sammen med farmand. Min mands bukser glider ned og Thomas råber lige så højt han kan ; FAR DINE NUMSE FALDER UD!
  Vi var færdige af grin. For nomalt sige roman jo dine bukser falder ned. Den er stadig sjov den dag idag.
  God påske til dig og V 🐣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min lillebror på nu 7 år var på et tidspunkt rigtig træt! Han var lige vågnet og skulle altså virkelig meget på toilet! Han går derfor ud og finder hans nogenlunde nye sko.. Og begynder at tisse i sine sko… Hvordan fanden han ramte rigtigt i sin træthed er virkelig et godt spørgsmål!😂 Jeg gik næsten i panik og vidste ikke hvad jeg skulle gøre hahah, han havde jo sagt han skulle tisse og var så sur over han var vågnet hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens dårligste stedsans... BIG MISTAKE