10 ting som jeg elsker <3

Hvorfor skal det være så svært :(

flJeg er ved at være træt af at bo i Aarhus, seriøst….. Der er ingen lejligheder?! De eneste 3 værelses lejligheder som er ledige, er lejligheder som koster over 9000. Det er alt for dyrt! Det går mig virkelig meget på, og dette indlæg er nok også et råb om hjælp.

Er der virkelig ingen som kender nogle, som kender nogle? Jeg er ved at være desperat.. Nu har jeg ledt siden november! Kigget på boligportalen og dba hver eneste dag, og de få som jeg har skrevet til har ikke svaret (sikkert fordi 300 andre også har søgt). Det er svært og pisse nederen… WHAT TO DO?! Vores lejlighed er alt for lille og upraktisk.. Finder aldrig en.. og hvis jeg ikke gør det, så smutter jeg til Thisted, magter det ikke mere, det er en kaaaaamp! Kunne være så rart hvis der var nogle som kunne hjælpe.

Unavngivet

30 kommentarer

 • Lisbeth

  hvis du melder dig ind i århus bolig så. er dine muligheder større og billigere . og i og med du er alenemor så går du lejlighed hurtigere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis det er så meld dig ind i Aarhusbolig eller randersbolig der kan du være heldig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anne, Prøv at kig på NME ejendomme. De har store og fine lejligheder i den billige ende af pris skalaen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har værey inde og kigge på boligportalen
  Ved ikke om det er noget for dig Anna

  http://www.boligportal.dk/lejebolig/dp/3-vaerelses-lejlighed-aarhus-c/id-4423080

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria skov kristensen

  Hej Anna jeg har været inde på boligprotalen måske den vil hjælpe
  http://www.boligportal.dk/lejebolig/dp/3-vaerelses-lejlighed-aarhus-c/id-4423080

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Min kusine er på din alder og hun har en til salg fordi den blev for stor til hende og hendes kæreste, den koster omkring de 5000, skal jeg skrive til dem at du er interesseret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Skal ikke købe en, kun leje 🙂 hvis den er til leje må du godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kan tænke mig til at du leder efter et børnevenligt sted at bo når du har Vilian. Har du prøvet at kigge/søge omkring Højbjerg det ligger 15 fra byen, og der er meget stille og roligt. Der er masser af legepladser og der ikke langt til en fodboldklub og håndboldklub og masser af andre aktiviteter. Det er et meget fredligt sted der ikke langt til supermarkedet og stranden og det er ikke så dyrt. Prøv at lige på Roukær alle, nødkær alle, stenehøj, og lerhus alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Men det er så svært at finde noget derude også :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Du kan søge boligsikring, jeg ved at hvis man er enlig og på barsel og har en husleje på 7000 så kan man få 3500 i boligsikring så det er vel værd at undersøge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Greve rost

  Hvis du ville lidt væk fra Århus så ved jeg at i Skanderborg er der mange 3 værelses lejligheder som ikke er så dyre igen og så er du heller ikke så langt fra Århus alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej Anna!
  Hvis m bor i cph hvorfor så ikke bare flytte hen til ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Anna prøv at kontakte Lene hun står for udlejning af mange af de lejligheder som der ikke bliver svaret på på boligportalen havde samme problem som dig prøv at ring til hende eventuelt bliv ved med at ring hun er svær at komme i kontakt med.. Mvh. Ditte Kikkenborg
  Lene Mehldahl Telefon 30 20 80 80

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ved at i Skanderborg er lejlighederne ikke dyre.
  Ellers er der kjærslund, måske Solbjerg, tranbjerg og de udkants byer her i århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Thestrup

  Er det ikke generelt prisen i de der kæmpe byer? Hvis det var mig var jeg smuttet! Jeg vil selvfølgelig gerne bo godt men vil absolut betale mindst muligt!! Fredericia 85 kvm nyistandsat med stor terrasse, 5500kr og ca 3000kr i boligstøtte. Men så har jeg selvfølgelig ikke in-stederne og det er jo forskelligt omman har det behov 🙂 der er i hvert fald plads til dig her i Frede 😉 Ellers god vind med jagten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   tjoe, men man kan godt være heldig! og det håber jeg på at være. Giver 6500 for en lejlighed i udkanten på 51 kvm, det er satme dyrt!
   Tror også jeg flytter ud hvis jeg ikke snart finder noget :/ dem nedenunder mig er større og med have, de giver “kun” 7300… ( det er private vi lejer af)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nowack Henningsen

  Det er rigtig dyrt alt sammen! Jeg bor i Ramsing, Spøttrup i skive og min kæreste og jeg har et rækkehus på 154 kvm og betaler 4500 inkl vand, vi har stor have, og må have alle de dyr vi vil have, så lækkert!! Personligt synes jeg, at det er hyggeligere at bo i en lille by, hvor alle kender alle og der ikke er tyve osv. Håber du finder noget 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danniella

  Flyt til Randers bor i centrum 5 min fra bane gården 5 min fra centrum har have bor i en 4 vær 102kvm 4990 ink alt.
  Nu ved jeg ikke hvordan du tjener dine penge men du burde kunne betale denne form for husleje om du så er på bistand

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg har arbejde… kan max betale 7500 🙂 gider bare ikke bo i randers, kender ingen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er der ikke en mulighed i åbyhøj viby hasselager?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den her koster 8000 om måneden inkl. Forbrug, ligger i Århus C: http://boligbasen.dk/lejebolig/3v-lejlighed-paa-87kvm,Aarhus,8000kr.L-1049048.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kom til Søften. Det ligger i Favrskov kommune. Der er 12 km til Århus C. der kører bus hvert kvarter, og inden længe kommer letbanen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Min kammerat boede i søften, synes virkelig det var kedeligt derude 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Anna,
  Jeg er selv lige flyttet til “Aarhus” og jeg havde enormt svært ved at finde noget at bo i, som ikke kostede over 10.000 kr og hvor jeg måtte have hund med. Nu arbejder jeg så i Lystrup, så fandt heldigvis noget herude, selvom jeg gerne ville have været inde i byen. Det er jeg rigtig glad for den dag i dag, da det trods alt kun tager 15 minutter i tog ind til byen. Det jeg siger, er at du evt. kan finde noget i de nærliggende byer, som man ikke lige overvejer at flytte til. Lige præcis Lystrup er i hvertfald dejlig stille og rolig. Man behøver ikke ligne en million hver gang man går ud af døren og der er en masse smuk natur som man bliver tilhænger af. Når man har lyst til til at leve storbylivet, så er der sku ikke længere at man nærmest kan cykle ind til byen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har faktisk søgt på en lejlighed i lystrup, da jeg måske godt kunne finde på at flytte derud, har jo bil 🙂 Tak for beskeden, dejligt du er glad for at bo der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Do it! Jeg bor selv i et ret lækkert rækkehus (der desværre er lidt dyrere, end hvad du skriver det må koste) .. men jeg ved at der er nogen ledige herude, så det kunne jo være at det var nogle af de lidt billigere. Så tjek evt. det her sted ud:
   http://www.kongslunden.dk

   Rigtig god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annebbn

  Jeg har siden 2012 lejet igennem dem der hedder 2+2 administration. Det har en hjemmeside hvor du kan udfylde en slags skema omkring dine krav til hvad en lejlighed skal inholde ( størrelse, pris, antal værelser, belligendehed mm.) 😊 Har været super tilfredse og de er super søde. Jeg har været heldig 2 gange nu med at finde lejlighed til en ok fornuftig pris i forhold til det er Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Anna.
  Har du overvejet at kigge i Hørning? Det ligger på den anden side af Viby/hasselager.. Lige så snart man kommer ud af midtbyen bliver det lidt billigere..
  På sigt kan jeg fortælle som en bonus at din søn ville kunne gå på landets bedste folkeskole (ifølge undersøgelse) hvis du havner i Hørning.. Byen er ikke så stor men billig, og toget tager vidst nok kun 10-12 min til Århus h.. Og det er nemt ud mod motorvejen når du skal hjem til dine forældre en tur ❤️
  Hilsen Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som jeg elsker <3