5 ting som jeg gerne vil eje!

10 ting som irriterer mig! ISÆR EN TING VED MARTIN..

IMG_4296For et par dage siden lavede jeg en “10 ting som jeg elsker” (læs det, her). I dag bliver det til “10 ting som irriterer mig”.
Martin skulle hente Villian hos mig i dag… Martin er så sjov når han kommer ind af døren og nogle gange skulle man tro at han ejede lejligheden eller i hvert fald var en del af den. For han skal altid som det første se om jeg har noget lækkert i skabene eller køleskabet. Jeg havde fx lige smurt en mad, den tog han da bare lige uden at spørge, og så efterlod han en lille bid til mig, flot Hjort, tak for det 😀

Anyways… Jeg fulgte dem ned til bilen. Imens jeg spændte Villian fast begyndte Martin at pille i sit sår på knæet… FØJ! Det er simpelthen noget af det klammeste, og han VED at jeg hader det, det giver mig gåsehud over hele kroppen. Faktisk hans skyld at jeg kom på det her indlæg i dag… Bum buuuum…

Nå, men her kommer 10.

1. Som nævnt… Det irriterer mig når folk piller i sår, irw…

2. Det irriterer mig når folk de snorker, sorry.. Men det gør det! ha ha.

3. Det irriterer mig når jeg ikke får min vilje.

4. Det irriterer mig når folk smasker, just dont.

5. Det irriterer mig når Villian kaster med maden og smider alt tøjet fra skabet ud på gulvet. Der er dobbelt arbejde herhjemme.

6. Det irriterer mig når Villian vågner 100 gange på en nat… SIG IKKE AT I IKKE KENDER TIL DET MØDRE? Det er da lidt irriterende, ha ha.

7. Det irriterer mig når afbryder!

8. Katte irriterer mig, og de er overalt maaaaan..

9. Det irriterer mig når folk dømmer andre, og skal spille smart bag en skærm. Kom nu videre, seriøst…

10. Det irriterer mig når noget irriterer mig… gav det mening? nææææh.. sikkert ikke, ha ha.

Unavngivet

4 kommentarer

 • Haha. Jeg sad og tænkte imens, jeg læste indlægget over, hvad der irriterede mig, og jeg tænkte: “det irriterer mig, når jeg bliver irriteret”, hvilket også var din 10’er 😀
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg er helt enig med dem alle. (Har en lillesøster på snart 3 år her hjemme så kender godt til det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  hey Anna!
  Måske kommer dette til at lyde en smule underligt, men jeg vil bare lige sige, at det er super fedt, du har husket nutids-r’et i “irriterer”, hehe. Mange unge, både bloggere og andre, glemmer/har ikke styr på det i dag, så det er så skønt, når nogen rent faktisk gør det :’)))))) Men din blog er rigtig cool, følger fast med xx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Anna… Kan jeg nu saftens følge dig i!
  Især det med smaskeriet!
  At din kære dreng smider alt tøjet ud af skabet, ka sikke et dobbeltarbejde han byder dig 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting som jeg gerne vil eje!