Hvorfor skal det være så svært :(

5 ting som jeg gerne vil eje!

IMG_4855Jeg har 10 ting som jeg på et eller andet tidspunkt bare SKAL eje i mit liv, nogle af dem synes i nok er latterlige… Og jeg kunne som sådan godt undværre det, men jeg ønsker mig at eje det alligevel, og noget af det bliver til virkelig.. Nummer 1 er den jeg håber allermest på, men nu ser vi om det nogensinde sker.
Jofama jakken ovenover kan købes, HER
—————————
————————
1. Jeg vil på et eller andet tidspunkt gerne eje et rækkehus eller et hus, det tror jeg de fleste ønsker – men jeg drømmer virkelig om det. Jeg følte mig aldrig rigtig hjemme i Martins hus, så næste gang skal det være mit eget eller et jeg køber sammen med en kæreste.

2. Der er en chanel taske som jeg virkelig ønsker mig.. Desværre er jeg bare for nærig til at give så mange penge, for de penge kan bruges på så meget andet. Men en eller anden dag, så skal jeg eje den!

3. M og jeg var inde i burberry butikken i København sidst jeg var hos ham, og der faldt jeg (og faktisk også ham) for en mega awesome sommerjakke! Den var simpelthen så flot og den sad perfekt.. Meeeeen, den var simpelthen alt for dyr.. Jeg vil aldrig nogensinde give 15.000 for en jakke! btw… Så var der faktisk virkelig dårlig service derinde, vi var helt målløse. Anyways… Den jakke må jeg eje i mine drømme, det bliver i hvert fald aldrig virkelighed. Kunne ikke finde et billede af den på nettet, måske har jeg ikke ledt ordentlig efter (fordi jeg så får bæmund på og ærgre mig).

4. Jeg vil gerne eje en mac computer, sådan virkelig gerne! Sådan en køber jeg i hvert fald inden jeg begynder i skole, det er helt sikkert. Den jeg har nu, købte jeg for et år siden, og den er allerede ved at bryde sammen – billigt looooooort…

5. Jeg shopper meget, og for det meste er det inde på Nelly. Jeg har kigget på et rigtig fint sæt over en lang periode, og nu har jeg altså købt det! Pakken ligger på posthuset, så den skal hentes i morgen (i får selvfølgelig billeder). 3 kjoler, jubiiii… Klar til Malaga! Kjolen/sættet i ser nedenunder kan købes, HER ..(billigt, i love it!).

vdf
VERDENS DÅRLIGSTE REDIGERING, I KNOW!! HA HA HA…

Unavngivet
– Kan indeholde affiliate links.

Kender du Counter Strike, DOTA 2, League og Legends eller mange af de andre esportsgrene som findes, så ved du sikkert også, at det nu er muligt at spille på de forskellige kampe eller turneringer som findes rundt om i verden. Du følger måske allerede nogle af dine favoritter i deres turneringer, og hepper på dem, i håbet om at de vinder det hele og scorer den store gevinst.

Nu kan du selv være med, og være en del af gamet. Ikke i selve turneringen, men på sidelinjen, hvor du spiller på dit hold, og måske vinder lidt penge til alle de ting du gerne vil eje. På lol odds kan du spille på esport, både på hold, kampe og turneringer. Så hvis du ved lidt om sporten, så kan det være, at du har nogle fordele frem for andre. Jo mere man ved, des bedre chancer er der for at vinde, og så venter den store gevinst lige om hjørnet.

sponsoreret

4 kommentarer

 • Kender alt for godt til at have lister over ting, man bare vil/SKAL eje 😀

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg kan så meget følge dig i det med Chanel tasken. Jeg har det på samme måde, de er så fine, klassiske og går aldrig af mode.
  Har via trendsales fundet en dansker i USA, som køber dem vintage og sælger videre. De er så fine og jeg overvejer det virkelig kraftigt 🙂
  Er forresten netop kommet hjem fra Malaga/boede lige syd for Malaga og vi havde 22-25 gr alle 5 dage, så er sikker på I også nok skal få fint vejr.
  Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja de er så fede! Tør du godt købe via. trendsales? puha, tænk hvis det ikke bliver sendt.

   Dejligt at høre! taaak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal det være så svært :(