10 ting som irriterer mig! ISÆR EN TING VED MARTIN..

Slut med instagram som vi kender det.. DAMN IT!

hej
Jeg hader når der bliver lavet om på ting, og denne gang er det instagram – og det er virkelig nederen det de har gang i. Instagram vil begynde at sortere indholdet i dit feed, så det ikke kommer kronologisk.

Facebook har længe sorteret blandt dine venner og de sider, du følger, og det er altså en lignende funktion, der nu kommer til Instagram. Billederne og videoerne vil i fremtiden blive sorteret efter, hvor stor sandsynlighed der er for, at du er interesseret i indholdet, dit forhold til den person der lagde det op, og hvornår det er blevet uploadet.

Ændringen sker, da der ifølge Instagram har været problemer med feedet, som det ser ud nu, hvor postene ligger i rækkefølge efter det tidspunkt, som de er blevet oprettet på. Instagram lover dog, at alle opslag stadig vil være der, men at de ikke vil komme i kronologisk rækkefølge mere.

Hvis du fortsat gerne vil følge mig, altså gøre sådan, at jeg ikke ligger i bunden hver gang – så skal du trykke på de 3 små prikker i højre hjørne (på et af mine billeder) og trykke “slå notifikationer til“. Håber det var til at forstå, og at i blev lidt klogere. Totaaaaaaaaaaaaaaalt indviklet.

insa

4 kommentarer

 • Rikke

  Hej Anna,
  jeg har længe gået med tanken om, at lave min egen blog. Men eftersom jeg ikke er en “offentlig” person, hvordan kan man så lave en blog der fanger andre? Har du nogle gode idéer?
  Du har haft en blog længe og den har fanget min interesse. Kan du evt. komme med nogle erfaringer fra dit blogliv i et blogindlæg? 🙂

  Jeg har en diagnose, som gør mit liv lidt svære at leve. Kunne dette være interessant?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så træls at de hele tiden ændrer deres algoritmer…………..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så død irriterende at de ændrer det hele tiden, både facebook, instagram osv.
  som regel kan jeg bedre lide sådan som det er inden det bliver ændret..

  Det ville gøre mig meget glad hvis du ville kigge forbi min helt nyopstartede blog.
  http://www.ChristinaMelina.bloggersdelight.dk

  – Christina Melina ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som irriterer mig! ISÆR EN TING VED MARTIN..