Slut med instagram som vi kender det.. DAMN IT!

En masse guf om Paradise hotel.. Fordele og ulemper?

anna-due-jeg-har-aldrig-vaeret-sa-bangeNår jeg ser de nye sæsoner af Paradise, så tænker jeg tit og ofte tilbage på min egen sæson, og jeg ser da også et afsnit i ny og næ på Viaplay, hvor min sæson stadig ligger (sæson 9). Nu er det snart 4 år siden jeg selv rejste til Mexico, og det var en af de bedste oplevelser i mit liv. Man dummer sig, man gør ting hvor man tager sig til hovedet – men trods det, så fortryder man intet! Sådan tror jeg de fleste som har deltaget har det. Det man oplever inde på hotellet og uden for hotellet kan på ingen måde beskrives! Hvis i har lyst, så kan jeg lave en video til jer hvor jeg fortæller alt?

Jeg deltog fordi jeg kedede mig og havde brug for en oplevelse, og brug for at prøve noget nyt og spændende. Jeg tænkte ikke rigtig over de konsekvenser der nu måtte være ved at deltage, jeg sprang bare ud i det – og så var det lidt for at hævne mig på min eks-kæreste som var mig utro. Hans værste senarie var at se mig i det program, fryd fryd fryd.
Capture_vignet_pigerneSom sagt, så fortryder jeg intet – men dem som ønsker at være med i programmet skal tænke sig godt om inden de gør det, for det ændre ens liv fuldstændigt. Der er både fordele og ulemper ved at være med i Paradise hotel. Hvis i har set min sæson, så ved i at man nærmest kun så “scener” hvor jeg var en forkælet møgunge (hvis i ikke har set sæsonen, så kan den ses på viaplay). Ja, jeg var en møgunge, for jeg fik det som jeg ville have det derinde! Jeg følte mig som dronningen, seriøst det gjorde jeg, i hvert fald de første 6 uger – derefter tog det lidt en drejning, he he.
Rasmus og grædepigerneAnyways… Som skrevet kan det være en ulempe at deltage, men også en fordel – det kommer an på hvad man vil med sit liv. Nogle paradisoer får svært ved at finde arbejde, og det synes jeg er rigtig synd. Det bedste tidspunkt at melde sig, er i hvert fald når man er de der 19, 20, 21 år. Men tænk jer om inden i melder jer, for det bliver en omvæltning – som både kan være positiv og negativ! Men hvis du mener at du har psyken til det, og er sikker på at du ikke vil være advokat eller lignende, ha ha – så gør det! Det er super fedt, og en af de fedeste oplevelser.
llJeg var en ung forvirret pige som søgte spænding og måske en smule opmærksomhed, og det må man sige jeg fik. Nogle mennesker kunne måske tro at jeg stadig er den samme, men det er jeg ikke. Jeg er mor nu og hviler meget mere i mig selv! Drama-queen-genet har jeg stadig i mig, men slet ikke på samme niveau som før, langt fra. Jeg har ændret mig og er mor til verdens dejligste dreng, og faren til ham, er Martin som jeg havde mit livs oplevelse med inde på Paradise hotel. Jeg fik en søn ud af det OG en fantastisk veninde.. Malene <3

Hvor mange af jer går med tanken om at melde sig til Paradise hotel?. btw skal jeg havde den hårfarve tilbage? altså min egen…. ??

IMG_5520
Som sagt kan i se min sæson på Viaplay, og en masse andre sæsoner! Hvis i ikke har Viaplay, så kan i få den første måned gratis,  super fedt hvis i spørger mig. Simply the best .

UnavngivetIndlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Viaplay

11 kommentarer

 • Hanne Fabricius

  Endnu et sponsoreret indlæg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ville herre gerne være med i paradise inden jeg mødte min kæreste! Netop pga. Jeres sæson, fulgte godt lidt med den gang den kørte, men så for 2 års tid siden så jeg den igen, stenede hele lortet på 2 dage, hahah! Nu jeg 22 og synes måske jeg er ved at være for gammel hvis det endelig skulle være.. Men altså, selvom du var Drama Queen derinde så var det sgu godt tv, også sammenspillet med nødde patruljen, og en masse god drama for os seere, klart en af de bedre sæsoner overhovedet (y).. Og apropos hårfarven, så få din egen igen! Det var dét hår der gjorde jeg holdt op med at farve mit og nu har holdt det sundt i 2,5 år efterhånden, haha, du har sgu været en fantastisk inspirationskilde Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg elskede dig dengang, og jeg elsker dig nu. Jeg synes bare det er fedt at vi via bloggen kan følge hvor meget du udvikler dig, det gør vi jo alle sammen – du har bare gjort det for åben skærm! Din sæson havde sgu også været kedelig uden dig, du var med til at lee op i tingene der inde og det var tiltrængt. Og du var så sød når du fjollede, den smule af det vi fik lov at se :):) Tænk, hvis du aldrig havde været med, havde der ikke været nogen villian 😮 sjovt som livet er uforudsigeligt på den måde ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Anna
  Kunne være mega fedt hvis du ville lave en video som du har skrevet ^^
  God rejse til dig og M! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasemin

  Du skal så meget have den hårfarve tilbage! Kunne rigtig godt lide den dengang og er stadig vild med den farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rahima Marie

  Stemmer også på video.
  Og hvad menes med: endnu en sponsoreret indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej Anna! Jeg elsker at følge samt læse din blog – specielt når du laver “paradise-indlæg”. Jeg er KÆMPE fan af paradise hotel og følger troligt hver evig eneste sæson, hvor din sæson klart var den bedste. (Kæmpe fan her, haha) 😉
  Jeg har gået med tanken om at melde mig siden jeg så aller første sæson, dog har min familie og venner mange fordomme omkring det, sååå..
  Det kunne være super fedt, hvis du har mulighed for at lave en video, hvor du fortæller en masse om paradise samt nedture og optur som følge af din deltagelse i programmet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kunne være mega fedt med en video !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg gad virkelig godt at have at du laver en hel video ud af hvordan det er i Paradise Hotel. Det gad jeg i hvert fald godt at vide.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Anna kan Du fortælle hvad Malene heder på snapchat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Koster det penge, at deltage.. eller noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med instagram som vi kender det.. DAMN IT!